OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

23 Kasım 2011 Çarşamba

Geocaching malzemeleri Geocoin GPS ve Trackable items

Eveeet.. Gelelim geocaching malzemelere..
Geocaching ile ilgilenen arkadaşlar varsa aranızda sizlere süpriz yumurtadan çıkan süpriz hediyeler vardı hatırlarsınız (sanırım halen var? ) Neyse o hediyeler gibi güzel hediyelik geocaching malzemelerini tanıtacağım.. Zamanında OMActivities olarak bu malzemeleri Amerika'dan getirtmiştik ve satmayı düşünmüştük ama kısmet bugünlereymiş.. Evet satıyoruz.. İstiyorsanız bedeli karşılğında satın alabilir ve kendinize ait geocaching malzemelere SAHİP olabilirsiniz.. Bu büyük ayrıcalığı büyük FIRSATI kaçırmayın diyerek...

Ben elimizde olan bir kaç malzemeyi burada tanıtayım eğer ilgilenirseniz hemen kredi kartı dahil ödeme sistemimizle size satabiliriz :)

İlk olarak;
Geocache başlangıç kiti!



içindekiler:
-Official geocache kutusu
-Travel Bug
-2 adet geocoin
-Geocaching kalemi
-Geocaching logbook
-1 adet Pin
-Pusula






Bu kit ile geocaching dünyasında ilk kutunuzu saklayabilirsiniz. Çünkü sizin için herşey hazır. Sadece yapmanız gereken bu kutuyu satın alıp güzel bir nokta belirlemek ve o saklamak istediğiniz noktanın GPS ile koordinatlarını almak. İşte bu kadar... Artık dünya üzerindeki 1,5 milyon saklı kutudan biri sizin.. Bulunmayı ve içindeki LOGBOOK ziyaretciler tarafından imzalanmayı bekliyor... yipppiiii....

Peki bu kitin fiyatı nedir? FIRSAT kuponu var mı? Hayır yok!
Bu başlangıç kitinin ücreti çok komik bi rakkam.. Sadece 47 TL evet tekrar ediyorum. Sadece 47 TL Arkadaşınıza eşinize dostunuza geocaching kutusu ve icindekileri sana aldım diye götürün.. O da hiç birşey anlamasın suratınıza bön bön baksın..!!!
O yüzden en iyisi siz bu başlangıç kitini sadece KENDİNİZE alın.. Başkasına hediye falan vermeyin !


İkinci ürünümüz:

Geocaching GPS cihazı.. GEOMATe.JR


Bu el kadar pille çalışan cihaz ile tradational saklı kutuları bulmanız çok kolay. Size en yakın olandan başlayarak kaç metre yakınınızda hangi yönde olduğunu size otomatik olarak gösterecek olan bu cihaz sayesinde GEOCACHİNG dünyasına adım atmış olacaksınız.. Bu cihaz GPS veya IPHONEda geocaching application'ı olmayan yeni başlayan kişilere önerilir.



Özellikle genç küçük yaştaki kullanıcılar için Amerika'da çok kullanılan bu basit cihaz geocachinge başlamak isteyenlerin ilk tercihi... Yanında vereceğimiz update kit ile bilgisayarınıza bağlayarak tüm yeni kutuları otomatik olarak cihazınıza yükleyeceksiniz.. Bu cihazın fiyatı da FIRSAT ürünü olarak 190 TL Oha bu ne kadar pahalı diyenler için GPS cihazlarını araştırken geocache uyumlu saklı kutuları direk olarak gösteren içine kayıtlı GPS cihazları var mı diye sorgulamalarını rica edecegiz :) İşin özü : geocaching'e başlamak istiyorsunuz veya arkadaşınıza cocugunuza bu eglenceli oyunu anlatmak istiyorsunuz.. İşte size FIRSAT!!!

Diğer bir ürün:

The Travel Bug

Bu askerlik hizmetini yapanların bildiği gibi bir KÜNYE. Özelliği üzerinde geocaching numarasının kayıtlı olması ve bu numara sayesinde bu künyenin hangi kutuları ziyaret ettiğinin izlenmesinin mümkün olması.. Evet yanlış duymadınız. Sizin satın alacağınız KÜNYEnin üzerindeki kodu geocaching web sitesine girdiğinizde bundan sonra uğrayacağı her kutudan haberdar olacaksınız.. Eğer künyenize bir amaç verdiyseniz (kuzey kutbuna git , hep doğuya git , afrikaya uğra gibi) O hedefe ulaşmasını siteden takip edebileceksiniz.. Hatta bu künyenin ucuna da kendinizin yaptığı özel bir şey eklerseniz o yaptığınız sanat eseri ile birlikte künyeniz dünyayı dolaşacak!!! Belki 20-30 bin km gidecek olan künyenizi takip etmeniz gerçekten çok eğlenceli olacak..
Bu özel künyelerin ÖZEL fiyatı sadece 12 TL


Geocoin

Farklı farklı bir sürü geocoin çeşidi olduğu için bizim elimizde olanlar kısıtlı sayıda. MADALYON diyebileceğimiz bu coinler oldukça ağır ve künyeler gibi üzerlerinde özel KODları var. Ve TB (künyeler) gibi takip edilebiliyorlar.. En önemli özellikleri özel dizayn olmaları ve insanların bu az sayıda yapılmış geocoinleri özellikle koleksiyon amaçlı da satın almaları.. Bizdeki Geocoinler iki boy.. Küçükleri 14TL Büyükleri 22TL

Daha fazla bilgi için 

Bize nasıl olaşacaksınız?
çok basit :)

mail adresimiz
info(at)omactivities.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...