OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

22 Aralık 2011 Perşembe

OMActivities için ne yapabilirsiniz? Oturduğun yerden kazanma şansı :)





Hepinizin bu soruyu günde 5 defa kendinize sorduğunuzu biliyoruz.
O yüzden sizlere yardım etmeye karar verdik... :)))

Bizi çok seviyorsunuz ama ''OMActivities'e nasıl yardımcı olsak, bilemiyoruz?'' diyorsunuz!!

İşte size oturduğunuz yerden yapabileceklerinizin listesi:

1) Okuduğunuz bu sayfanın sağ tarafında kalan sutunda e-mail adresinizi yazabileceğiniz bir dikdörtgen var. Oraya e-mail adresinizi yazıyorsunuz biz size otomatik bi onay maili gönderiyoruz. Onayladığınız anda artık mail haber listemizdesiniz.. Neler yapıyoruz neler ediyoruz kapınıza kadar geliyor.... Bu biiirr...

2) Burada reklamlarla ilgili bir istek vardı ama sonra sildim. Ilginizi ceken reklam varsa tıklayın diyeyim  anlayın siz ;)

2,5) Ha dediniz yeterli olmaz o reklama basmak.. Aşağıda OMActivities için BAĞIŞ butonu yaptık.. Gönlünüzden ne koparsa önemsiz.. 1 TL bile olur sorun değil yani ;) 

3) Facebook sayfamızı beğeniyorsunuz ki biz de aaa ne kadar çok beğenilmişiz diye mutlu olalım. Kimler bizi beğenmiş merak ediyoruz. Hatta bir kampanya çekiliş ödül verecek olursak (ki çok nadiren de olsa yapabiliyoruz) siz beğenenler arasından seçelim.. olmadı haber verelim ama bilet almazsanız ikramiye nasıl kazanacaksınız di mi ama?

4) Her yazının haberin tanıtımın altında yorum kısmı var. Hatta kolaylık olsun diye facebook üyeliğiniz ile rahatça yorum yazabilin istedik..
E peki? Yok mu yazılacak hiç bir düşünceniz?
Yahu çok beğendim hiç beğenmedim. Kullanırım giderim severim alırım bakarım izlerim öperim tarzında küçükcük bir yorum yapsanız bizi MUTLU edeceksiniz....
(ayrıca facebook twitter sosyal medya ürünü ne varsa artık.) Bizim linklerimizi paylaşırsanız way halimize..

5) Tabii ki twitter'da bizi takip edin. Facebook'ta bizi takip edin. Bize e-mail atın her ne konuda olursa olsun haber verin, link gönderin, yorumlarınızı beğendiğiniz beğenmediğiniz ne varsa lütfen BİZE BİLDİRİN! info@omactivities.com

6) Ayrıca sizin de blogunuz vs varsa (ayrıca blogunuz olmak zorunda da değil) bizim blogumuza katılın (sağ sutun - google account ile küçük fotoğraflı şu anda 4 üyemiz bulunan kısma) Bu şekilde bizim de sizden haberimiz olsun.. ;)

7) Sağdaki sutunda etkinlikler bölümüne bakın! Belki hoşunuza gidecek bir etkinlik çıkabilir. Doğum günü için süper hediye linkine bi bakın hoşunuza gidebilir.


Daha ne istiyorsunuz? :))

çok teşekkürler...
OMActivities adına Özgehan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...