OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Şubat 2012 Pazartesi

Tavsiye: Muppet Show Sinemalarda Jason Segel Kurbağa Kermit Miss Piggy severler haydi sinemaya


  Dünyanın en ünlü kuklaları olan Kurbağa Kermit , Miss Piggy ve arkadaşları tiyatroyu zengin bir iş adamının elinden kurtarmak için biraraya geliyorlar. 7'den 77'ye herkesin severek izlediği bu sevimli kuklaları tekrardan seyretmek  aslında 1980' lerde çocuk olanlarımız için daha da zevkli. Hatta mükemmel. Süper. Hipper. Dipper.... :) 



 Bu dönemde TV komedi serilerini seyrediyorsanız How I Met Your Mother' da Marshall Eriksen karakterini biliyorsunuzdur. The Muppets filminde de ana karakterimiz Jason Segel. Ayrıca Bing Bang Teori dizisinden de sevilen bir karakteri filmde görebiliyorsunuz...  ;) 
 Açıkcası biz seyrederken çok keyif aldık. Uzun süredir çocuklar kadar büyüklerin de eğlenebileceği hem komik hem müzik dolu hem de 80' li yıllara bizi geri götürebilen bir film seyretmemiştik. Bu yüzden The Muppet Movie kesinlikle tavsiye edebileceğimiz. Hem çocuğunuzu hem de kendinizi mutlu edebileceğiniz bir film... (Unutmadan biz orjinal seslendirmeye gittik. Çocuğunuzu türkçe seslendirilmiş olanına götürmenizi tavsiye ederiz) 


The Muppet Show hakkında kısa bilgi : 
 Muppet tabir edilen kuklalar ekseninde geliştirilmiş olan bir televizyon şovudur. 1976-1981 yılları arasında Jim Henson ve ekibi tarafından yapılmışlardır. Kermit gösteri süresince sahneyi idare eden, konukları rahat ettirmeye çalışan, gösteri sanatçıları arasındaki problemleri halletmeye çalışan hareketli bir karakter olarak sunulmuştur.
Zaman zaman absürd olarak kabul edilen parodilerle süslenen programda her bölümde bir konuk sanatçı bulunmaktadır. Gösterinin ana yazarları Jerry Juhl ve Jack Burns'dür.

Yönetmen: 

James Bobin

Başrol Oyuncular:

 Amy AdamsJason Segel and Chris Cooper



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...