OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Doğa Sporları Festivali 2012 - etkinlik


Doğa ve Macera Grupları tarafından, 26 – 27 Mayıs 2012 tarihlerinde, Gebze Ballıkayalar Milli Parkı’nda genç nesillerimizin doğa sporlarıyla tanışmasına aracı olmak ve kent dışında farklı aktiviteler arayışında olan tüm insanların, bu isteklerine cevap verebilmek adına “2012 Doğa Sporları Festivali “ etkinliği düzenleniyor.
26 ve 27 Mayıs 2012, tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan doğa sporları festivalinde, Bungee Jumping, Kaya Tırmanışı, ATV, Paintball, Bisiklet Showları ve iki vadi arasında kurulacak 100 MT. uzunluğunda bir kaydıraç parkı ve birçok aktivitelerinin yanı sıra; her zaman ki gibi güçlü bir program, kamp alanı ve unutulmaz bir festival deneyimi doğa ve macera severleri bekliyor.

2012 Doğa Sporları Festivali Amacı ve İlkeleri

doga sporları festivali 
1- Doğa ve macera sporlarını genç nesillere tanıtmayı ve benimsetmeyi amaçlamıştır. 
2- İnsan ve doğa birlikteliğinde bir farkındalık yaratabilmek adına hazırlanmıştır. Bu doğrultuda tüm festival süresince hiçbir mekanik araç gücüne yer verilmemiş ve mekanik güce dayalı sportif aktiviteler, festival dışında tutulmuştur.
3- Festival süresince doğa sporlarına ilgi duyan gençlerimizin ve yetişkinlilerimizin bu sporları en iyi şartlarda yapabilmeleri adına, tüm aktivitelerini minimal ücretler üzerinden insanlarımızla buluşturabilmeyi hedeflemiş ve bu hedefini, festival destekçisi sponsor firmaların desteği ile başarmak üzeredir.
4- Festival süresince misafirlerin en iyi şekilde ağırlanmaları ve keyifli bir festival yaşayabilmeleri adına ülkemizin en profesyonel doğa sporları eğitmenleri, festival faaliyetleri eğitmenlikleri sınıfında görevlendirilmişlerdir.
26-27 Mayıs tarihlerinde daha iyi bir planınız yoksa, kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...