OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

9 Ağustos 2012 Perşembe

The Game for big kids - Büyüklere Oyunlar


The Game'de  Turnuvaya katılıp ilk 3 sırayı alan şanslı blogcuları tebrik ederiz.  





İşletme sorumlusu Turgut Uç #bumerangdeneyimgunleri kapsamında katıldığımız etkinlikte bizim için hazırladıkları küçük turnava kurallarını anlatıyor. Ayrıca Turgut bey The Game ile ilgili genel bilgilendirme yapmayı da unutmadı. 
E böyle güzel bir aktivite sonrası bize düşen görev ne olabilir?
Tabi ki The Game for big kids hakkında sizlere öğrendiklerimizi paylaşmak.. 




kapsamında bumerang'a teşekkür ederiz ;)



The Game for Big Kids, Dünyada bir ilk
Point Hotel Barbaros’un içinde yer alan, 1500 m2’lik dijital eğlence merkezi. “Video oyunları” değil, dijital eğlence dememizin sebebiyse, artık oyun dünyasının insanları çok farklı şekillerde eğlendirebiliyor olması. Dramatik yapısı bir Aronofsky filmlerinden aşağı kalmayan oyunlardan tutun, gerçeğinden bile gerçek simülasyonlara kadar ne ararsanız The Game’de var. The Game, “For Big Kids” ibaresini de kendine slogan edinmiş durumda. Yüksek servis standartları, özel menüsü, kokteylleri ve büyüklere özel oyunlarıyla The Game, 18 yaşın üzerindeki üyelerini bekliyor. Sadece Point Hotel Barbaros misafirlerine ve kendi üyelerine hizmet verecek olan The Game bu alanda da bir ilke imza atarak kapalı bir kulüp havasını yakalıyor. En güncel oyunlar, tanıdık insanlar ve zengin bir menü…
Daha önce denenmemiş bir yepyeni bir eğlence anlayışı, Point Hotel Barbaros kalitesiyle The Game for Big Kids’te bir araya geliyor. Sadece üyelere açık partiler, workshoplar ve turnuvalar, The Game’i yeni trend haline getirecek. İster firmanız, ister kendiniz için…
The Game for Big Kids sadece hayal gücünüzle sınırlı yepyeni bir deneyim.


OYNAMAK İÇİN ÜYELİK ŞART
‘The Game’e 18 yaşından küçükler giremiyor. Oyun oynamak için üye olmak şart. 3 ya da 6 aylık veya yıllık üye olmak gerekiyor.








300 KİŞİ AYNI ANDA OYUN OYNAYABİLİYOR
Sabah 10.00’dan gece 02.00’ye kadar açık olan ‘The Game’de konsol oyunlarının haricinde kartlarla oynanan ‘Tabu’ ya da ‘Scrabble’ gibi oyunların  da var. 1500 metrekarelik alanda 150 tane oyun konsolu var. 300 kişi aynı anda interaktif bir şekilde oyun oynayabiliyor. Burada ister yarış simülatörlerinde üç boyutlu gözlüklerle hız yapabiliyorsunuz, isterseniz en sıkı futbol maçlarını oynayabiliyorsunuz, ya da hareket algılama teknolojisiyle boks ya da tenis maçı yapabiliyorsunuz. Boks maçı oynamak isteyenler için boks ringi, tenis maçı yapmak isteyenler için tenis kortu var.  Ya da kapalı müzik odalarında sevdiğiniz müzik grubuna bateri ya da gitarla eşlik edebiliyorsunuz. 2 tane de VIP oda var. Bu odalarda mini bir parti vermek, 4-5 kişinin bir araya gelip oyun oynaması da mümkün. Odalarda TV, bilgisayar ve dev bir perde var.













Daha fazla bilgi için:
Web sitesi : The Game

Facebook sayfası : http://www.facebook.com/thegameforbigkids

1 yorum:

  1. Çok eğlenceli bir gündü.The Game etkinliğine katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mekan harika ötesi. Yazarında dediği gibi "The Game for Big Kids sadece hayal gücünüzle sınırlı yepyeni bir deneyim." Başka söze ne hacet?!..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...