OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

1 Ekim 2012 Pazartesi

Geocaching kutu yenileme

Göztepe Özgürlük Parkı'na yakın bir üst geçit var. The right Side of the Track , oraya sakladığımız kutuya verdiğimiz isim. Geçen gün arkadaşım facebook üzerinden bana kutuyu 10 dakika aradım ama bulamadım dedi. Bende hemen gidip kontrol ettim. Genellikle magnetik (mıknatıslı) kutular çabuk kaybolmuyorlar ama bu sefer nedense bu kutu yerinde yoktu..

Bende hemen geçici olarak geocaching.com listesinden kutunun listelenmesini engelledim. Bu gibi durumlarda kalıcı olarak listeden çıkmıyor ve kutunun yenisi ile değiştirene kadar listeden bir süreliğine çıkartabiliyorsunuz. ;) (bu önemli bir bilgi, çünkü bu sayede oyuncular orada kutu olmadığını biliyorlar ve boşu boşuna zaman harcamıyorlar)

Hemen bir küçük kutu ve mıknatıs bularak yeni kutuyu saklamak üzere hazırladım. Şimdi yeni kutu eski koordinata konuldu ve bulacak oyuncuları bekliyor...

Arkadaşım haberdar edildi. Geocaching.com listesi tekrardan açıldı. Ve şimdi de sizlerle paylaşıyorum ki bir kutu saklarsanız sorumluluğunuzun ne olduğunu daha iyi anlatabileyim..

Bu arada mıknatıs bulmak problem olabiliyor. Elimde şu anda mikro kutularda kullanılabilecke boyutlarda mıknatıslar var. İsterseniz gönderebilirim ;)
iyi avlanmalar... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...