OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Ekim 2012 Salı

Uygulama Tanıtım- Sevgilimi ve Iphone'umu bul

Bir dönem Apple'ın internete bağlı tüm ürünlerini takip ettiği konusu çok konuşulmuş ve kullanıcının kişisel verilerini haber vermeden topladığı için rahatsız edici bir durum olduğu konusu tartışılmıştı..

Fakat yeni versiyon Apple cihazlarda artık bu bilgi size sorularak kullanımınıza açılıyor. Hatta bu verinin işinize yarayabileceği söyleniyor.

Nasıl mı? 

1- Eğer Apple ürünü cihazınızı kaybeder ya da çaldırırsanız, Apple ID ve şifrenizle başka bir cihazdan giriş yaparak daha önceden kullanıma açtığınız Cihazımı bul uygulaması sayesinde cihazınızın nerede olduğunu harita üzerinden göstererek bulabiliyorsunuz.
O an olması gereken şartlar:  Cihazınızın açık ve internete bağlı olması (pili bitmiş ve internet bağlantısı olmayan bir cihazı bu uygulama ile bulmanıza imkan yok)

2- Sadece yerini bulmakla kalmıyor, sesli ve görüntülü mesaj gönderebiliyorsunuz.

3- O anda oluşturduğunuz bir Koruma şifresi koyabiliyorsunuz

4- En son çare olarak da TÜM VERİLERİ silebiliyorsunuz!

Dikkat dikkat!  5- Bize göre bu uygulama Türk kullanıcıları arasında EN FAZLA şu sebepten dolayı çok kullanılabilinir!..

Sevgilisinin veya eşinin nerede olduğunu öğrenmek isteyen kıskanç partnerler bu uygulama sayesinde anlık olarak cihazın nerede olduğunu haritadan kontrol edebiliyorlar!!!! :)

Sizce de bu uygulama Çok amaçlı ve kullanışlı değil mi ??

Bu linkte ise shiftdelete sayfasının hazırladığı konuyla ilgili güzel bir tanıtım videosu var. İzlemenizde fayda olduğunu düşünüyoruz...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...