OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

3 Kasım 2012 Cumartesi

Amerika'dan mektupla yeni gelmiş Trackable.. geocaching.com

Bugün posta kutusunda Amerika'dan bir mektup geldiğini görünce içinde trackable olduğunu hatırladım. Evet yanlış duymadınız. Mektup içinde Amerika'daki geocacher'lardan birinden bana bir trackable geldi. Peki bu nereden çıktı derseniz hemen anlatalım...


Geocaching.com sitesinin forum sayfalarında 1 ay öncesinde bir kişi dünyanın farklı yerlerine trackable göndermek istiyorum ilgilenen var mı diye yazmıştı. Bende isterseniz bana gönderebilirsiniz diye mesaj yazmıştım. Sonra da o mesajı yazdığımı unutmuştum.. İşte bugün gelen mektup içinde taaa Amerika'dan gönderilmiş trackable vardı...


Peki bunu neden yapıyorlar? Bazı oyuncular takip edilebilen TB'lerinin başlangıç noktalarını farklı noktalardan yapmak istiyorlar. Dünyanın 4 bir yanına gönderdikleri TB'lerin farklı rotalarda seyretmesini istiyorlar. Sonuçta amaç TB'lerin haraket etmesini sağlamaksa posta ile de olsa o km'yi yaptırmış oluyorlar... Ayrıca bu TB'nin görevi saç bantlarını toplayıp tekrardan başladığı noktaya geri dönmek. Bu arada hazır istanbul'a gelmişken Sultanahmet önünde fotoğrafının çekilmesi.. ;)

Amerika'dan yola çıkmadan önceki fotoğrafı:



Trackable sayfasında görev olarak şunu yazılmış:


Current GOAL

The mission for the Headbandit Compass is to collected as many headbands as possible. Once the Headbandit Compass collects ten headbands, it wants to be mailed back to the owner.

Traveling goal: The Headbandit Compass wants to have its picture taken next to the Sultan Ahmet Mosque in Istanbul, Turkey.
Headbandit Pusula için görev mümkün olduğu kadar çok baş bandına kadar toplanan etmektir. Headbandit Pusula on headbands toplar sonra, sahibine geri gönderilmesi istiyor.
Hedefi seyahat: Headbandit Pusula kendi resmi İstanbul, Türkiye Sultan Ahmet Camii yanında almış istiyor.

About This Item

Headbandit Compass
The Headbandit Compass would love it if you look pictures of it everywhere, especially if the Headbandit Compass enters a new country or their is a nearby landmark.

Her yerde onu fotoğraflarını bakarsanız Headbandit Pusula Headbandit Pusula yeni bir ülke girer ya da yakındaki bir dönüm noktası olduğunu, özellikle de isterim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...