OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

23 Aralık 2012 Pazar

26-27 Ocak 2013 Motorsiklet ile Kış Kampı



Bembeyaz karlı dağları ve motorsiklet sürmeyi sevenlere süper bir haberimiz var. Çünkü ikisini birleştiren bir aktivite her zaman yapılmıyor... 


Kamp kurmak buz gibi havada çadırda olmak ve üstelik bu kampa motorunuzla gitmek isterseniz ve bunu yapmak isteyen başka deliler var mı acaba diye sorgulayamayacağınız bir etkinlik..



Etkinlik 26-27 Ocak 2013 tarihinde yapılacak. RideTurkey Organizasyon'luğunda gerçekleşecek.

Bu aktiviteyi özellikle FARKLI bir etkinlik yapmak isteyenlere öneriyoruz.. 


Kamp Yeri: Kartepe



Daha önceden kış kampı yapmadıysanız bu kamp size zor gelebilir. Dağcılıkla ilgili iseniz ve kış kampı deneyiminiz varsa o zaman çok sorun yaşayacağınızı sanmıyoruz. Fakat küçük bir bilgi vermekte yarar var. Kampa motorsikletlerinizle gideceksiniz. Yani sadece kamp deneyimi yeterli değil. Motorsiklet sürmeniz hatta kış şartlarında kar ve buz üstünde motor sürmeniz de gerekecek.. E OMActivities farklı etkinlikleri size ulaştırmaya devam ederken, normal bir kampı veya normal bir motorsiklet sürüşü aktivitesinden bahsetmeyecekti değil mi? :) 

UNUTMADAN:

Bu kamp 1000 metrelerde ve ocak ayi olmasi itibariyle zor bir aktivitedir. Donanimizin kış şartlarina uygun olmasi gereklidir!

Gidilecek yerde muhtelif destekler alabilinecek. Bunlar yolda buzlanma olmasi durumunda motorlarimizi göl kenarinda topluca bir gözlemeciye emanet ediyor ve araçlarla yukari cikabileceksiniz.



Kamp boyunca yakılacak  ateş icin gerekli odun önceden temin edilip kamp alanina konacak
Aşiri soğuk olmasi durumunda sığınabilinecek içinde sobasi olan 2 baraka mevcut.
Yerel kişilerle kontak mevcut, siradisi bir durumda ihtiyaç duyacağımiz yardim alınabilecek. (kardan mahsur kalma vs)
Katilim için bu adresden kayit olunuz : http://rideturkey.com/forums/t/21280.aspx

Bu aktiviteye RT uyeleri ve misafirleri katilabilir. Üye değilseniz buradan başlayabilirsiniz. http://rideturkey.com/user/CreateUser.aspx








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...