OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Aralık 2012 Cuma

OMActivities Blog yeni yüzü ile 2013 'e hazır...

Blogger arkadaşlarım, size bu yazıda bahsedeceğim konu her zaman yazdığımız etkinlikler hakkında değil. Bu tamamen blogumuzun dizaynı ile ilgili. 

Eskiden beri OMActivities'i  takip edenleriniz varsa bilir eski ana sayfa giriş dizaynımız şu aşağıda gördüğünüz gibiydi. 


Uzun süre değişiklik yapmadığımız dizaynımıza biraz değişiklik getirmek istedik. Bu yüzden ne yapabiliriz diye araştırma yapmaya başladık. İşte bu noktada aynı liseden mezun olduğumu sonradan öğrendiğim Serdar'ın blogu 'Blog Hocam' gerçekten çok yardımcı oldu. 
Sadece blogunda yazanlarla değil, kendisi sorduğum sorulara da oldukça içten ve sıkılmadan cevap vererek beni mutlu etti. Teşekkürler Serdar.


Çok uzatmadan ne yaptığımı size kısaca anlatacağım ve OMActivities Blog'un son halini beğenip beğenmedinizi size soracağım... Umarım beğenir ve olumlu yorumlar alırım. Çünkü basit gibi görünen bu dizayn işi için oldukça zaman harcadım. Uzunca bir süre dizaynı değiştireceğimi sanmıyorum... ;)

Evet, bu yukarıda gördüğünüz OMActivities'in ilk haliydi... Daha sonra sırası ile aşağıdaki ana sayfa giriş dizaynlarını yaptım.. 
Hem yazı hem LOGO (puzzle-OMA) aynı yerde olunca çok kalabalık olduğunu düşünüyorum..
Bu yüzden aşağıdaki Blog ve OMActivities imajını uygulamak istedim. Fakat BLOG yazısı çok büyük olduğu için ilgiyi daha fazla üzerine çektiği düşünerek bundan da vazgeçtim...


Blog olduğunu yazmaya gerek var mı yahu diye düşünüp Blog yazısını çıkardım.. Ama o zaman da çok boş gibi geldi.. Logomuzu küçülterek nazar boncuğu gibi içeri kondurdum...


Ama son olarak bu aşağıdaki imajı beğendim. OMActivities burada önemli olan dikkati çekmesini istediğim olduğu için onu büyük tuttum, küçük bir blog yazısı ile blog olduğunu belirtmek istedim. Sonuç olarak blog yazıyoruz burada web sitesi görünümlü olsa bile blog blogdur. Saklamaya gerek yok diye düşündüm... Ayrıca altına da çok kısa olarak blog'un bilgisini verdim..


Bakalım Farklı Etkinlik ve Aktivitelerden haberdar olmak için OMA-Activities Blog yeterince kendine ait farklı özgün içerik üretebilecek mi? göreceğiz... Tabi bunun olması için sizlerin özellikle etkinliklere katılmayı seven ve farklı aktiviteleri paylaşmayı seven blogger'lara herzaman kapımızın açık olduğunu söylemeliyim...

OMActivities hakkında bölümünü de biraz düzelttim. Ayrıca misafir blog yazarlığı konusunda da arayışlarım devam ediyor... 

Kısa yapılanlar: 
OMActivities Blog 2013 için hazırlanmaya devam ediyor...  

- Ana giriş sayfa üst görsel değişti
- Sol tarafta sosyal medyada bize daha rahat ulaşmanız için ikonlar eklendi
- Üst taraftan geçen canlı twitter satırı eklendi.
- Hakkında kısmı yenilendi. 
- Enerjimizi size aktarabilmemiz için rengimiz halen kırmızı! :) 

Umarım sizde değişikliklerimizi beğenmişsinizdir... Bizi izlemeye devam edin etrafımızdaki farklı etkinliklerden haberdar olun.. 




4 yorum:

  1. Yukarıdaki tweet akışı ve logo çok güzel olmuş. Ama kategori başlıklarındaki yazı karakterleri daha okunaklı , sol alan ise biraz daha sadeleşebilir sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sol alan ?

      yazıların bulundugu bolge mi? yoksa sag taraftaki kolon mu (google adds oldugu taraf mı?)


      tweet akışı ve logoyu begendine sevindim. Kategori başlıkları yazı karakterleri problemli mi? hmm ok

      Sil
  2. Merhaba,

    Öncelikle hakkımda yazdıklarınız için teşekkür ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim.

    Değişiklikle ilgili fikirlerime gelince, header bölümündeki görselin son hali çok güzel olmuş. Ancak onun altındaki menü linklerinin fontunu sevmedim. Bana göre tasarımda en önemli şey içeriği ön plana çıkarmak. Şu haliyle okuyucuyu rahatsız edecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. header görselini beğendiğine sevindim. Menü linkleri fontunu da değiştirdim.
      Bakalım son hali beğenilecek mi? :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...