OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Ocak 2013 Çarşamba

Ankara - Cer Modern ''Vincent Van Gogh Sergisi''


Vincent Van Gogh'un eserleri, yer aldığı Amsterdam'daki müzesinden  kalkıp ayağımıza geldi! Sadece biraz farklı bir formatta...  


Türk ilaç sektörü Abdi İbrahim, 100. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Van Gogh eserlerini ışık, renk ve ses efektleriyle bütünleştiren bir sergi düzenlemekte.

Van Gogh Alive sergisi, Grande Exhibitions Avustralya tarafından tasarlanmış ve Singapur'da gerçekleşen dünya prömiyerinin ve 10 Şubat-15 Mayıs tarihlerinde İstanbul Karaköy Antrepo 3'te sergilenmesinin ardından, 16 Ekim tarihi itibariyle Ankara Cer Modern'de ziyaretçilerini ağırlamakta. Sergi eğer uzatılmazsa 3 Ocak yani yarın son bulmakta. Siz de benim gibi 'daha var' galeyanına gelip gitmeyi erteleyenlerdenseniz elinizi çabuk tutun derim!;)


Sergiden küçük notlar:
Sergi, 3000'den fazla dijital imajın, geleneksel sanat, multi medya görüntü teknolojisi ve sinematografik yönetmenlik ile sentezlenmesinden oluşmakta imiş.



 Dev ekran, duvar, kolon, zemin ve tavanın tuval görevi üstleneceği sergide yer alacak başlıca eserler:
‘Teras Kafe’, ‘Kırmızı Üzüm Bağı’, ‘Sandalye ve Pipo’, ‘Kulağı Sargılı Otoportre’, ‘Vazoda 12 Ay Çiçeği’, ‘Ren Nehri’nde Yıldızlı Bir Gece’, ‘Buğday Tarlası ve Kargalar’, ‘Doktor Gachet’in Portresi’ 
iken, sergiye eşlik edecek bazı müzikler eserleri: 
Handel – Sarabande, Edouard Lalo – Piano Concerto 1. Movement I, Gus Viseur – Coeur Vagabond, Barber – Bubamara (Vivaldi versiyonu), Arvo Part – Fratres For Cello And Piano, Carl Nielsen – String Quartet in D minor 1883, Sakura “Cherry Blossoms”, Geleneksel Japon Klasik Koto Müziği, John Zorn – Kiev 3 (çello), Camille Saint olacakmış.


Şimdiye kadarki ziyaretçi geri dönüşleri oldukça güzel... Tüm sanatseverlere duyrulur ;)


Konuk Yazar içeriğidir: 
http://www.facebook.com/gokcengokyer.blogspot
http://gokcengokyer.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...