OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

13 Mart 2013 Çarşamba

Ankara Caz Festivali - Bilkent Üniversitesi


Ocak ayından beri devam etmekte olan ve bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası Ankara Caz Festivali’nin son konseri 9 Mart Cumartesi günü Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleşti. Daha önce Gökçen Gökyer Blog  da bahsettiğim üzere Afrika ve Latin esintileri ile Flamenko ve Hint ezgilerini harmanlayarak şahane bir gitar şöleni yaşatan Antonio Forcione’nin konserine, Brezilya’dan bir başka gitarist ve perküsyon sanatçısı daha eşlik etti. 


Müzik şölenini esprili kişilikleriyle eğlenceli bir şova dönüştürdükleri geceden herkes gayet memnun ayrıldı, alkışlarla konseri uzatma kısmına bile giriştik diyebilirim.=)



Sahne arkasında konuşma fırsatı bulduğumuz Brezilyalı perküsyon sanatçısının aynı zamanda eski bir ‘capoeira’cı olduğunu da öğrenmiş olduk. Kendi yaratıcılığı ile deniz kabuğu, kabak gibi birçok farklı müzik aleti geliştiren sanatçı, merakımız üzerine kabak enstrümanlarından bir tanesini de getirip gösterme inceliğinde bulundu.

Etkinliğin kapanış partisi 14 Mart Perşembe günü Hayal Kahvesi’nde Dj Tarık Koray’ın caz alt yapılı müziği eşliğinde yapılacak. Bilet almak isteyenler için bir ‘biletix link’  yeterli.

Konserleri kaçıran ve ‘bu güzel festivalin üzerine cila olsun!’ diyen tüm caz severlere duyurulur, keza biz de programı ajandamıza çoktan işlemiş durumdayız. Bilginize… ;)
Herkese Sevgiler, caz dolu günler…


Konuk Yazar içeriğidir: 
http://www.facebook.com/gokcengokyer.blogspot
http://gokcengokyer.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...