OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Nisan 2013 Pazartesi

Lipton Ice Tea Reklam 2013 Wesley Sneijder Yolanthe Sneijder


15 Nisan Pazartesi günü Türkiye'nin en sevdiği markalardan biri Lipton Ice Tea reklam filmi lansmanına OMActivities çağırılınca gitmemezlik edemezdik. Daha önce Bolu Abant PepsicoEtkinliği ile tanıştığımız PepsiCo ailesi, blogger'ları unutmayıp bizleri de GQ Bar'da gerçekleşen basın lansmanına çağırdı.


Eğer bilmiyorsanız hemen söyleyelim bu sene Lipton Ice Tea reklam yüzleri ''Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Sneijder-Cabau. Yakında TV ekranlarında reklamları görmeye başlayınca şaşırmayın diye hemen haber vereyim dedim. Zaten bizim oradaki görevimiz de bu farklı etkinliği sizlere duyurmaktı ;) 


Lansman ilk önce PepsiCo İçecek Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem'in tanıtım konuşması ile başladı. Daha önceki çok beğenilen Yılmaz Vural'ın oynadığı reklam filmini bizlere izlettirip bu seneki reklam kampanyalarının, ilk kampanya kadar etkili olacağını umduklarını belirtti.





Bu kısa tanıtımın ardından sempatik çift sahneye davet edildi ve yüzlerindeki o sıcak enerji tüm salona yayıldı. 


Toplantıdan ilginç notlar: 

- Wesley Sneijder'in kalan 5 maçı Fatih Terim için kazanmak istediklerini belirtmesi
- Yolanthe'nin 8 kız kardeşi 4 erkek kardeşinin olması
- Yolanthe basında ve twittter'da kendisine yenge olarak hitap edilmesini başlarda garip gelmesi ama artık kendisinin yenge eşi Wesley'in de twitterda abi olmasını normal karşıladıkları
- Wesley'in durup dururken türkçe ''Çaylar benden'' demesi ve ''yavaş yavaş'' demesi
- Çiftin en kısa sürede türkçe öğrenmek istediklerini belirtmeleri (biri 6 ay diğeri 12 ayda öğrenebileceklerini söylüyorlar)
- Wesley'in Türk mutfağını çok sevdiğini ama Türk yemeği yapma konusunda Yolanthe'nin daha çalışması gerektiği
- Özellikle Wesley'in Lipton Ice Tea Limon'lu eşinin de Mango aromalı sevmesi



Çift olarak Sneijder'ler oldukça sempatik bir çift olduklarını ve bu reklam kampanyasında hararetlerini Lipton Ice Tea ile gidereceklerine bizi inandırdılar... Bakalım sizler Lipton Ice Tea reklamı izlediğinizde ne düşüneceksiniz? 

Yanlış anlaşılma olmasın: Çekilen Reklam bu değil  :) 
http://www.youtube.com/watch?v=9sZeHw1JgxQ&sns=tw



 Lansmana medya ilgisi oldukça fazlaydı :) 



 Bloggerlar PepsiCo'yu seviyor. Daha önce Abant PepsiCo Etkinliği ile başlayan ilişkimiz dolu dizgin ilerliyor. :) Teşekkürler PepsiCo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...