OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Haziran 2013 Salı

Geocache kutularına BAKIM ve yardımcı olmak


İyi bir geocache bakımı çok önemli bir konudur. Eğer kutu sahibi iseniz artık o kutunun sorumluluğu üzerinizdedir. Kutu bulduğunuzda geocaching.com haritası üzerinde o kutunun olduğu noktada bir smiley - gülümseme ikonu belirir. Eğer iyi bakılmış temiz, kayıt defteri güzel tutulmuş bir geocache kutusu bulursanız o zaman bu gülümsemenin oyuncuların yüzünde gerçekten oluştuğunu görebilirsiniz. 



Bu yüzden;

Eğer bir geocache kutusu bulursanız, lütfen kutuya nazik davranın. Kutuda problem gördüğünüz bir konu varsa lütfen elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. İçindeki kayıt defterini imzaladıktan sonra, kutunun saklı olduğu noktaya güvenli bir şekilde geri koyduğunuzan emin olun. Eğer kutunun su geçirmezlik özelliğini kaybettiğini düşünüyorsanız, kayıt defterinin değiştirmesi gerektiğine inanıyorsanız veya kutunun sahibi tarafından bakımının yapılması gerektiğini düşünüyorsanız lütfen ''Needs Maintenance'' (bakım gereklidir) kaydını geocache sayfasında işaretleyin. Bu sayede kutunun sahibi bakım gerekli mesajı alacaktır. Ayrıca site listemesinde yanında kırmızı bir tamir anahtarı ikonu belirecektir. 

Eğer bulduğunuz kutular iyi bakımlı ise, log (kayıt bırakırken) teşekkür etmeyi ve :) gülümseme işareti bırakmayı unutmayın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...