OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Bir sonraki Geocaching buluşmamız.. 06 Ağustos 2013

Her ay geocaching toplantısı yapmaya çalışıyoruz. Bu aylık toplantılar ile grubumuzu yavaş yavaş büyütmek amacındayız.

Istanbul'da olduğumuz için genellikle Istanbul dışından geocaching severler katılamıyorlar. Umarız ileride bu toplantılarımızın sayısı ve katılımcıları da artacaktır. Şu anda 10 civarında bir katılımla toplantılar gerçekleşiyor.

Zaman konusunda küçük bir problem yaşıyoruz. Grubumuz çok büyük olmadığından katılımcıların hepsine uygun bir zaman ayarlamaya calısıyoruz ama bu imkansız. HAftasonu yaptığımız zaman kampa gitmek isteyenler katılamıyor. Hafta içi yaptığımızda da çalışma saati uymayanlar sabah cok erken kalkanlar katılamıyor.

Şu ana kadar genellikle salı günleri saat 19.00 civarı toplandık. Toplantılarımızı da Sultanahmet meydanına yakın bir yerde yapmaya çalıştık, bu sayede turistler gelip bize katılabilir diye düşünmüştük. Fakat son toplantımızda çok ilginç bir durumla karşılaştık.


Sultanahmette olmasına rağmen hiç yabancı turist katılmadı. Üstelik toplantıya katılan tüm oyuncular anadolu yakasından gelmişti. Bu şu demek oluyor. Bir sonraki toplantımız 06 Ağustos 2013 Salı günü Anadolu yakasında Kadıkoy Moda'da olacak.

Bakalım kaç kişi katılabilecek göreceğiz...


Eğer sizde bu oyuna meraklıysanız ve gelip bizlerle tanışmak isterseniz lütfen salı günü zamanınızı ayırın ve Agustos ayı Geocaching toplantımıza katılmaya çalışın...

Görüşmek üzere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...