OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

29 Ağustos 2013 Perşembe

Büyük Karting Buluşması Körfez'de



Körfez Karting Pisti, 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde hem Türkiye Karting Şampiyonası 5. Ayak yarışları hem de İstanbul Karting Dayanıklılık Birinciliği (Prokart) 1. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapacak. İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (İKOK) tarafından düzenlenecek olan organizasyon ile “büyük karting buluşması” gerçekleşecek ve ilk kez TKŞ ve Prokart aynı hafta sonunda birlikte yapılmış olacak.


TKŞ’de çekişme Formula Senior’da


Türkiye Karting Şampiyonası’nda en büyük çekişme Formula Senior kategorisinde yaşanıyor. Senior’da Orçun Aydemir 207 puanla lider durumda. Aydemir’i 197 puanla Gülhüseyin Abdullayev izliyor. Masters kategorisinde de 216 puanla lider bulunan Kerem Zengin ile 210 puanı bulunan Mehmet Çınar arasında çekişme yaşanıyor. Formula Junior’da Berkay Besler, Mini’de Sarp Atasever lider durumda bulunuyor.

Prokart 9. sezonuna merhaba diyor


İKOK tarafından düzenlenen Prokart İstanbul Karting Dayanıklılık Birinciliği 2013 sezonunun açılış yarışıyla başlayacak.  Prokart 2013 sezonu büyük yenilikler içeriyor. Bu sezon tüm araçlar Rotax Max motorlarıyla yarışacak. Ayrıca format da 40, 100 ve 200 dakikalık etaplara bölünmüş durumda. Etaplarda en çok puan toplayan takım yarışı kazanmış olacak. Farklı kilo handikap uygulamasıyla heyecan ve çekişme daha da artacak. Prokart’ta Türkiye Şampiyonası ve Rotax Max Challenge’dan tanınan birçok pilot da mücadele ediyor. 5 yarıştan oluşan sezon Körfez, İstanbul ve İzmir’de yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...