OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Ağustos 2013 Pazar

Geocaching CITO Etkinligi Neler yaptık Part - 5

- Kutular nasıl log ediliyor?
- Kutular nasıl saklanıyor? 
- Kutu tipleri nedir? Multi cache nasıl oluyor?
- Trackable nedir?
- Kutu saklarsak bunu sayfaya nasıl kaydediyoruz?
- CITO etkinliği kutudan sayılıyor mu? 
- Etkinliklere katılımcı olunca madalyon kazanıyor muyuz?
- Reviewer'lara uzaktaki kutuları nasıl kabul ettirebiliriz? 

gibi küçük küçük ama merak edilen bir sürü soru ile karşılaştık. E hal böyle olunca Geocaching 101 dersi başlamış oldu. Ama bi dakika bu dediğim destekçimiz Dominos Pizza'nın bize gönderdiği pizzaları yedikten sonra oldu... Harika bir pizza ziyafeti çektikten sonra Dominos gönlümüzde farklı bir yere geldi gerçekten. O kadar yorulmuş ve karnımız açıkmıştı ki sıcak güzel pizzalar bizi çok sevindirdi. Ayrıca gönderdikleri içecekleri de içtik..
Erhan'ın annesinin yaptığı börekler de çok güzeldi. Fakat gönderdiği börekleri koyduğu plastik kutunun kapağını kaybetmeseydik daha iyi olacaktı :) 





Hasan'ın ve benim yanımızda getirdiğimiz geocaching kutuları daha önce oyunu oynamamış geocacher'lar için ilginç bir deneyim oldu. Farklı kutu çeşitleri görmek oyuncular için oldukça eğlenceli ve deneyim kazanmaları için önemli oluyor. Ayrıca yemek sonrası geocaching 101 dersi ile siteye nasıl log kaydı yapılır ve CITO event cache kutusunu nasıl siteye kaydedebiliriz onu anlatmaya çalıştım. Umarım öğrencilerimi :) ders anlatırken çok sıkmamışımdır...

Çok uzatmadan, etkinliğimiz öğlen saat 14.30 gibi bitti. Ama işin gerçeğini söylemek gerekirse kimse etkinliğin bitmesini istemiyor gibiydi. Özellikle bize evini açan Danley ve ailesine, katılan tüm geocaching ve DOĞA severlere, çevreye ve bizlere verdiği destekten dolayı tekrar BUMERANG ve DOMINOS Pizza yetkililerine buradan kendi adıma teşekkür ederim.

Sarah ve ben CITO etkinliklerinin, çevreye olan duyarlılığın artmasını sağladığı için ve ayrıca geocaching oyununun daha çok kişi tarafından duyulmasına katkıda bulunduğu için  çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Umarız bizi destekleyenler sesimizi duyar ve bu etkinlikler sayesinde daha çok kişi CITO ve GEOCACHING hakkında bilgi sahibi olur...

Dünya genelinde çok sevilen bu oyun Türkiye'de daha fazla ilgi bekliyor. Unutmayalım:



Dünya bizim oyun alanımız ve bizler de dünyamızı TEMİZ tutmalıyız...



Tüm katılanlara tekrardan teşekkürler bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere bizi takip etmeye devam edin ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...