OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Ağustos 2013 Pazar

Geocaching CITO Etkinligi Neler yaptık Part - 3

En farklı çöpü bulana Hasan küçük bir ödül vereceğini söyledi. Bu yaptığımız çöp toplama etkinliğini biraz daha heyecanlı kılmayı sağladı tabii ki... Ayrıca Hasan yanında getirdiği soğuk sular da inanılmaz işimize yaradı. Aslında koruluk ağaçların altında çalıştığımız için gölgeydi fakat eğimli bir arazi olmasından dolayı ve hava sıcaklığının öğlene doğru yükselmesiyle su ihtiyacımız çok oldu.




Ekibimiz çok başarılı bir organizasyon çıkardı. Bunu söylememin nedeni en ince ayrıntısına kadar daha önceden organizasyon için gerekli detayları düşünmüştük. Örneğin:

Soğuk su, ilk yardım çantası, fotoğraflar için Istanbul Geocaching Flamamız, Istanbul Geocaching T-shirt'lerimiz (bu arada t-shirtlerimizi beğendiyseniz lütfen bize bildirin, size de yaptırabiliriz) CITO etkinliği ve Dünya bizim oyun alanımız rozetleri, çöp torbaları, çalışma eldivenlerimiz, bizi destekleyen firmaların bize sağladıkları malzemelerin toplanıp getirilmesi (bandana, kalemler, fotoğraflar için gerekli görseller, pizzalar, içecekler) Erhan'ın annesinin ve Tami'nin yaptığı börek ve kurabiyeler gibi :) Kısacası organizasyonda emeği geçen herkes bu etkinliğin bu kadar güzel ve eğlenceli geçmesini sağladılar... Herkese ben kendi adıma çok teşekkür ederim.










Tüm katılımcılar kendilerini yormadan kazasız bir şekilde çöp torbalarını çok rahat bir şekilde doldular, aslında rahat bir şekilde demek istemezdim ama  etrafta o kadar çok çöp vardı ki kısa sürede torbalarımız doldu

Geocaching CITO Etkinligi Neler yaptık Part - 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...