OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

13 Kasım 2013 Çarşamba

Bağış yapmak isteyenler, Caner'in sesine kulak verin !

17 Kasım Pazar günü yağmur da yağsa rüzgar da olsa 35. Istanbul Maratonu yapılacak. E bizim de numaramızı aldığımızı ve Halk YÜRÜYÜŞÜNE hazır olduğumuzu (Avrasya Maratonu - Geocaching 2013) söylemiştim. Büyük bir sorun olmazsa biz de halk yürüyüşüne katılacağız. :) Geçen seneki etkinliğe de katılmıştım.

O zamanki yazımı hatırlayanlar  varsa (2012- Avrasya Maratonu) arkadaşım Caner Odabaşoğlu hakkında da bir küçük bilgilendirme notu yazmıştım. 



Caner hep koşuyor!

Neden direk olarak koşuyor diye yazdığımı merak ediyorsanız, Caner ultra mesafelerde de koşabiliyor. 50km, 80km, 120 hatta 240km koşulur mu demeyin. Gerçekten  O Koşuyor!

Peki 35. Vodafon Istanbul Maratonu ile Caner'in bağlantısı ne? İşte işin ilginç yanı Caner hem koşacak hem de Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı için bağış toplayacak. Ve bunu yaparken Caner geçen sene yaptığı gibi, Fred Çakmaktaş kostumü giyecek. Umarım bu güzel ve ilgi çekici denemesi ses getirir ve dikkat çekmek için yaptığı bu güzel etkinlik yeterince ilgi uyandırır. Bu sayede Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın projelerine bağışta bulunan kişi sayısı artar...

Bağışlar nereye gidecek? 

20 yaşını dolduran Bolluca Çocuk Köyünde artık onarılması gereken yollar, kaldırımla, merdivenler ve evlerin dış cepheleri. Bunun yanı sıra, köy içine yapılması planlanan istasyonlu yürüyüş yolu ve bisiklet yolu projesi.

Caner'in kendine ait blog'unda yapacağı yardım koşusu ile ilgili daha fazla bilgiyi bulabilirsiniz ;)

Ben küçük de olsa bir bağışta bulunacağım. Umarım sizler de 1TL bile olsa küçük bir bağışta bulunursunuz...



Bağişlariniz için


Lütfen Açıklama kısmına AA/Koşucu Adı/Bağışcı Adı yazmayı unutmayın!!!  

Örnek; AA/CODABASOGLU/Ali Veli
Alıcı : Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı,   Akbank- Gayrettepe Şubesi   Şube Kodu : 287,  Iban  : TR48 0004 6002 8788 8000 1927 00    Hesap No : 192700

Tek Seferlik Kredi Kartı ile Bağışhttps://www.koruncuk.org/elverinhayatatutunsun/onlinebagis


Hedefimiz, Bolluca Çocuk Köyü’nde yaşayan kardeşlerimiz için koşarak 250,000 TL toplamak. Haydi siz de 1 TL / 10,000 TL demeden gönlünüz ya da cebiniz neye imkan verirse EL VERİN HAYATA TUTUNSUNLAR… 

Bu arada unutmayın 35. Istanbul Maratonu'nda biz de olacağız. Eğer bizimle birlikte yürümek isterseniz kayıt nosu almayı unutmayın ! ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...