OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

16 Ocak 2014 Perşembe

14 Ocak 2014 - Geocaching Turkiye Toplantisinda neler oldu?

Geleneksel aylık toplantılarımız devam ediyor. 2014 senesinin ilk toplantısını 14 Ocak tarihinde Kadıköy Balon Cafe'de yaptık. Bu seferki toplantımıza 7 yeni oyuncu adayı toplam 19 kişi katıldı. Yeni oyuncu adayları toplantılarımıza katıldıkları zaman çok mutlu oluyoruz. Bu sayede daha fazla kişi geocaching ile ilgilenmeye oynamaya ve yeni kutular saklamaya başlıyor. E tabi ki ne kadar fazla kutu olursa bizim için de o kadar fazla eğlence demek....




Toplantıdan kısa notlar:

Yeni gelen 7 arkadaşımız aramıza katılarak bizleri sevindirdiler. Aralarında aktif bisiklet sporcuları var. Umarız kendileri daha fazla geocaching'e zaman ayırır ve diğer arkadaşlarına ve üniversite öğrencilerine geocaching'i anlatırlar. 

Ramazan yeni oyuncularımızdan (Ankara'da ikamet ediyor) Ankara'da olması bizi daha çok sevindirdi bu sayede Ankara'Lı geocaching severlere ulaşmamızı Ramazan sayesinde yapabiliriz diye düşündük. Hızlı bir başlangıç yaptı ve şimdiden 10 kadar kutu buldu bile...


Geocaching uygulamalarını yeni başlayan oyuncuların telefonlarına indirdik bu sayede GPS cihazı almadan oyuna başlayabildiler. (Android için c:geo  iphone için geocaching intro ayrıca windows işletim sistemli telefonlar için de uygulama olduğunu öğrenmiş olduk) 

Steve ve Lada Türkiye'de kısa süreli de olsa kalmış yabancı oyuncular (biri yat imalatı için tersanede çalışıyordu, diğer ise üniversitede öğrenci) İkisi de artık ülkelerine dönüyorlar. Son kez bizlerle birlikte oldular. Teşekkürler

Türk oyunculardan NurgulYener ve Ismail normalde Ocak GIT BUL etkinliğine katılamayacaklarını belirtmişlerdi ama son dakika sürprizi yaparak toplantımıza katıldılar. Bizi sevindirdiler. 

Danley uzun süreden sonra tekrardan aramıza katıldı. Zaten o olmasa etkinliklerde kim fotoğraf çekecek bilemiyorum. Ayrıca bu sefer şapkasını getirerek şapkasının ününe ün kattı :)

CITO etkinliğini ilkbaharın başlangıcında mutlaka yapmaya karar verdik. Kuzguncuk bölgesinde ve Adalar bölgesinde yapabiliriz.

Şubat ayı içinde 3 ayrı etkinlik yapılacak. Mart ayında da yüksek ihtimal Ankara'da bir etkinlik yapacağız diye konuştuk. 

Rozet isteyenlere rozet verdik, ayrıca daha fazla kişinin oyundan haberdar olması için Erhan harika bir flyer hazırlamış, okunma ihtimali olan yerlere (cafelere, okullara vs) bu kucuk posterleri asıp daha fazla kişiye sesimizi duyurabileceğimizi düşündük. Erhan ayrıca etiket bastırmış. Bu arada bunların hepsini kendi bütçesinden yapmış. Teşekkürler Erhan. Bu bütçe konusunda mutlaka ortak bir havuz oluşturmamız gerektiğini konuştuk. ( Sponsor olmak isteyenler duyun sesimizi!!! ) 



Geocaching nedir diye merak ediyorsanız: 

Öncelikle bizi takip etmeye başlayın. Facebook sayfamızdan bizi takip edin, zamanınız varsa mutlaka etkinliklerimize katılın ve deneyimli oyuncularla tanışın. Sorularınızı direk olarak yüzyüze sormanız çok daha kolay öğrenmenizi sağlayacaktır.
Eğer Istanbul'da değilseniz Geocaching bölümündeki türkçe içerikleri okumaya çalışın, videoları izleyin. Kutu nasıl saklanır nasıl bulunur nasıl kayıt edilir kısaca bu bilgileri öğrenin. 
Cep telefonunuza ücretsiz uygulamayı indirin, ve size en yakın saklı kutuyu bulmaya çalışın...!


Bizi takip etmeyi unutmayın!!!


Bir sonraki toplantımızda sizleri de aramızda görmek istiyoruz..! :)
Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...