OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Ocak 2014 Pazartesi

14 Subat hediyesi - Sevgililer günü

Dikkat sevgililer günü yaklaşıyor


Sevgililer günü,  14 Şubat 1800 yıllarda Amerika'lı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuştur. Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok fazla önem kazanmış, sevgililer günü tüm dünyada ticaretin canlandığı bir dönem haline gelmiştir. Çiftler zorunluymuş gibi sevgililerini bugün hediye almak zorunda hissederler. :) Genellikle kırmızı renk ve sevgiyi sembolize eden kalp hediye seçimlerinde öncelikli olmaktadır...  

Sevgililer günü hediyesi için farklı bir fikir


14 Şubat yaklaşırken sizleri hediye seçimi derdinden kurtarmak istedim. Daha önce yılbaşı çekilişi için OMActivities' e sponsor olan BUGGA Design'in Sevgililer Günü koleksiyonundan sevgilinize farklı bir hediye seçebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz adrese direk olarak kargolatabilirsiniz de. İster isminizi yazın, hatta isterseniz de isim falan yazmayın daha bir gizemli olsun ;) 

 Mesaj kaygısı olmayanlara özel bir dizayn :) 



(kocanıza alabileceğiniz ilginç bir hediye) 

 (eşinize alabileceğiniz ''hanım bilir!'' broşu)




(sevgilinize öküz olduğunu ima etmek istiyorsanız)


Aranızda daha önce online alışveriş yapmış olanlarınız var mı, bilmiyorum. Ama Bugga Design sahibi Müge'yi tanıdığım için bu online sitede hiç bir sorun yaşamayacağınızı rahatça söyleyebilirim. Üstelik Bugga online mağazasını kullanmak da oldukça basit. Bu sayede Istanbul dışındaki okuyucular da rahatça bu farklı sevgililer günü koleksiyonu ürünlerine sahip olabiliyorlar. Uzatmadan sevgilinize bir hediye almanız gerekiyor ve bunu farklı bir hediye ile alarak yapmak istiyorsanız işte size fırsat Bugga.Sposy Online !!! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...