OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Şubat 2014 Perşembe

Bu sene CITO 26-27 Nisan 2014 tarihine denk gelen haftasonu olacak

WeeklyMailer_012414_CITO_vFINAL_Blog (1)
Geçen sene Geocaching  Çevre Sorumluluk Projesi adı altında bir etkinlik yapmıştık. Çok eğlenceli bir etkinlik olmuştu. Dominos ve Bumerang Hürriyet bize destek olmuş bizi sevindirmişti.  
Kısaca: CITO (Cache in Trash Out) Etkinlikleri Geocaching Severlerin yaptıkları bir çevre sorumluluk organizasyonu. Merak etmeyin CITO etkinliklerine katılmak için ille de Geocaching oynamanıza gerek yok, yeter ki çevrenize karşı duyarlı bir birey olun, etkinliğimize katılmanız için tek gerekli koşul bu :) 

Ne yapıyoruz?

Belirlenen bir bölgede toplanarak orayı yapabildiğimiz kadarı ile temizlemeye çalışıyoruz. Temizleme derken lütfen kafanızda büyütmeyin. Sadece toplayabildiğimiz kadarı ile etrafta gördüğümüz çöpleri (torbalara koyarak) topluyoruz.  Daha sonra da o temizlenen bölgeye sembolik olarak bir geocaching kutusu saklıyoruz. Bu sayede kutu içeri çöpler dışarıya çıkmış oluyor. 
Bu sene Nisan 26-27 tarihlerine denk gelen haftasonu yapacağımız CITO etkinliklerinden birine katılırsanız (eğer oyuncu iseniz) geocaching.com sitesinde profilinize CITO madalyonu ekleniyor. Bu ödülün tek bir amacı var. O da geocaching oyuncularını CITO etkinliklerine katılmaları için teşvik etmek. 


Dünya genelinde binlerce geocacher o haftasonu bir sürü etkinliğe katılacak ve amaçları katıldıkları bölgeyi ellerinden geldiğince temizlemek olacak. Daha önceki CITO etkinliklerden fotoğraflar 

Bu toplumsal etkinliğe sende katıl! 


26-27 Nisan tarihinde bizimle birlikte CITO yap.  Hem çevreye duyarlı bir kişi olduğunu göster hem de geocaching nedir öğrenmiş ol. 7'den 70'e herkes ücretsiz olarak katılabilir.

Geçen sene 30 farklı ülkeden 13000 geocacher dünya genelinde bu etkinliğe katıldı. Bizim yaptığımız 2013 CITO etkinliği ile ilgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz. 
Nisan 2014'de görüşmek üzere...  (bizi takip etmeyi unutma) 

Bu arada Lütfen bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş
Ne kadar çok kişi sesimizi duyarsa o kadar mutlu oluruz.. ;) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...