OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

29 Mart 2014 Cumartesi

Özgürlük Parkı - Orienteering Etkinliği 29 Mart 2014

Istanbul Anadolu Yakası Göztepe Özgürlük Parkı'nda bugün (29 Mart 2014) güzel bir etkinlik yapıldı. Istanbul TOF İl temsilciliği önderliğinde düzenlenen etkinliğe yağmurlu bir cumartesi sabahı olmasına rağmen katılım fazlaydı. 



Sabah saat 10'da start vereceğimizi duyurduğumuz etkinlik öncesi parkurun hazırlanması için biz daha önceden Özgürlük Parkı'nda buluştuk. Kısa ve uzun parkur için gerekli hedefleri yerlerine yerleştirip katılımcı sporcuların gelmesini bekledik. 

Her etkinlikte olduğu gibi :) organizasyonların öncesi ve sonrasında da bir takım çalışmaların yapıldığını genellikle katılımcılar fark etmezler. Aslında küçücük organizasyonların bile arkasında ciddi bir ekip çalışması gereklidir. Bu nedenle hazır aklımdayken ben bu organizasyonlar için çalışan emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum. Bu sayede bir sürü yeni sporcu orienteering ile tanışıyor. Aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi elimden geldiğince organizasyon ekibine yardımda bulundum, mutluyum. :)) 




Bilmeyenler için tekrar bilgilendirme yapayım, genellikle her pazar Belgrad Ormanı'nda IOG antreman etkinlikleri yapılıyor. Fakat Belgrad ormanı bazı sporculara uzak geliyor ve bu nedenle katılamayanlar olabiliyor. Ayrıca orienteering sporunu ilk defa denemek isteyenler için de bu  Özgürlük parkı  harika bir yer. Bu yüzden önerim orienteering etkinliklerini takip edin ve etkinlik yapıldığında mutlaka katılın ;) 

Üstelik ilk defa katılanlar için kısa eğitim çalışmaları da veriliyor. Haritanın nasıl okunacağı, hedeflerin nerelere konulduğu, parkurları en hızlı nasıl bitirebilecekleri gibi pratik bilgiler yeni başlayan sporculara kısa sürede öğretiliyor.


Kısa bir eğitimden sonra parkur haritaları sporculara dağıtılıyor, bireysel veya ailesi ile birlikte sporcular park içinde hazırlanan parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalışıyorlar. 



Istanbul Anadolu yakası Özgürlük Parkında yapılacak etkinliklerinden, www.istanbuloryantiring.com,  IOG resmi web sayfasından , veya OMActivities facebook sayfasını takip ederek haberdar olabilirsiniz. ;)



Eğer sizler de ailenizle birlikte veya bireysel olarak bu etkinliğe katılmak isterseniz, etkinlikten bir gün öncesine kadar katılmak istediğinizi bize bildirin. Buna göre Katılımcı sayısını belirleyelim ve o sayıya göre harita basalım. Ne kadar çok katılım olursa bizler de o kadar çok seviniyoruz. 

Görüşmek üzere..
Özgehan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...