OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Ağustos 2014 Perşembe

Renkli Koşu - ColorSky5K Istanbul

Dünya'da çeşitli bölgelerde yapılan (Color Run) renkli koşunun Türkiye'de de yapılacağını (Color Sky 5k) öğrendiğimizde çok heyecanlandık. OMA ekibi olarak katılmazsak olmaz dedik. :) Ankara'da 15 Haziran'da yapılan renkli koşu 14 Eylül'de Istanbul'da Ekim'de de İzmir'de yapılacak.



Biz Istanbul'daki renkli koşuya 14 Eylül tarihinde katılmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer sizler de renkli eğlenceli heyecanlı bir etkinlik yapmak istiyorsanız bizimle birlikte ColorSky5k IStanbul koşusuna gelin.. ;) 


Bu arada katılım ücretli (biletler biletix'te) ve unutmadan katılım ücretinin belli bir kısmı da Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği'ne bağışlanıyor...


Önerimiz: 
-Eğer fotoğraf çekmekle ilgileniyorsanız oldukça renkli kareler sizi bekliyor olacak. Koşmasanız bile fotoğraf makinanızla koşu alanına gelmenizi öneririz.
-Eğlenceli bir etkinlik arıyorsanız oradaki katılımcıların ortak özelliği eğlenmek olacak. Emin olabilirsiniz.


Bilgiler:
-Kullanılan toz mısır nişastasıdır.
-Koşu 5km olacaktır. Her bir kilometrede kurulu renk istasyonlarında ekipler ve gönüllüler koşucuların üzerine toz yağmuru atacaklar. Bitiş alanına varıldığında beyaz T-shirtler Color Sky renklerine bürünmüş olacaklar.
- 14 Eylül 2014
- Yenikapı Şehir Parkı Istanbul
- Saat : 14.00
- 5Km

OMA Etkinlik için Link




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...