OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

1 Haziran 2015 Pazartesi

Görevin Oyun Deneyimi

Spor yapmayı severim, merdiven benim için problem değil, klasik evden kaçış oyunları benim işim diyorsanız GÖREV.in oyunu sizi çağırıyor.  :) 

Kadıköy Moda'da 3 katlı bir köşk içinde evden kaçış macerasına  OMA ekibi olarak davet edildik. Oyunu son dakikasına kadar keyifle oynadık. Son 5 dakikada merdivenler arasında heyecanla koşuşturduk. Biz çok eğlendik, tavsiye ederiz!  Neden mi? Nedeni yazının devamında...




Görev.in 4 ortağın birleşerek açtığı bir evden kaçış oyunu. Evden kaçış oyunu dememin nedeni birden fazla odadan hatta birden fazla kattan oluşan bir oyun.  Biliyorsunuz şu sıralar özellikle Istanbul'da bir sürü Kaçış oyunu açıldı. Bunlardan bazıları bir odalı bazıları ise birden fazla odalı. Görev.in oyunu Kadıköy'de 6 odalı bir evden kaçış oyunu. Klasik tarzı sevenlerin çok seveceği bir türde dizayn edilmiş kocaman bir mekan. (Oyun dikine olarak dizayn edildiğinden büyüklüğü anlaşılmayabilir ama metrekare olarak gerçekten büyük bir yer) Klasik tarz dedim çünkü oyun sayısı arttıkça oyunların farklılaşma yarışına girdiğini görüyoruz. Bazıları elektroniğe önem verirken bazıları tematik (korku, gerilim) oyunlar üretmeye başladılar. Görev.in tam bir evden kaçış oyunu. Eve giriyorsunuz size bırakılmış 14 bulmacayı sırası ile çözerek evin sahibesi arkeolog Bennu Atahan'ın değerli mücevherini bulup evden çıkmaya çalışıyorsunuz. 

4 ortağın birlikte işlettiği oyun bizim hoşumuza gitti. Zaten kendi işlerinin başında durdukları için gelen müşterilerinin de oyundan eğlenerek çıkmalarını amaç edinmişler. Farklılık arayanlar için çok değişik gelmeyebilir ama bizim gibi klasik oyunları sevenler çok keyif alarak oynayacaklarından eminiz.


Pozitif yanları:

-Oyun gerçek bir köşkte oynanıyor. Evden kaçış konseptine çok uygun klasik bir görselliğe sahip. Köşk içinde olması oyunun içine girmenizi sağlıyor.
-Kadıköy merkeze yürüme mesafesinde.
-Oyunu mekan sahipleri yönetiyor, bu durum müşteriler için çok büyük bir avantaj. Oyun içinde olası bir hata olması durumunda hemen pozitif anlamda müdahele edebiliyorlar. Bu da müşteri için büyük bir şans.
-6 farklı odadan oluşması, evden kaçış türünü sevenleri memnun ediyor.
-Kaçış oyunlarında ilk deneyim için çok başarılı bir yer.

Negatif yanları:

-Farklılık arayanları memnun etmeyebilir. (Aklıma şu anda geldi. Cesaret bulmacası farklı ve güzel!) 
-Çok fazla asma kilit kullanılmış. Gözü görmeyenleri zorlayabilir?
-Otopark sıkıntısı var. (Yayan gelmenizi tavsiye ederim)
-Yazın çok sıcak havalarda özellikle üst katlarda havalandırma problemi olabilir. 


Genel olarak biz oyunu çok sevdik. Klasik tarzı sevenlere, özellikle ilk defa oynayacak kişilere kesinlikle tavsiye ediyoruz. 



Görevin
Websitesi / Facebook / 

ÖNERİLER
- İlk defa deneyimleyecek oyuncılar için harika bir oyun.
- Arabasız gidin. Kadıköy Anadolu Lisesi'ne çok yakın.
- Merdiven çıkma inme probleminiz varsa bu oyun size göre değil. Tekrardan düşünün :)                      

ILETISIM: Adres: Caferağa Mah. Safa Sok. No 6 Kadıköy
Tel:  02163386060



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...