OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

29 Eylül 2015 Salı

Geocaching Türkiye Etkinlikleri - Ekim 2015

Geocaching Oyunu - Teknolojik Define Avı - Eğlenceli bir hobidir. Oyunun en güzel özelliği heryerde ve her zaman oynanabilmesidir. Siz bu kadar eğlenceli (aile ile -arkadaşınızla - veya yalnız ) oynayabileceğiniz bu oyunu halen oynamadıysanız, en azından bilgi almak için geocaching etkinliklerine katılmanızı öneriyoruz. Ekim ayı etkinliklerini kaçırmayın.


Etkinlikler geocaching'i merak eden herkese açıktır. Geocaching etkinliklerini geocaching oyuncuları istedikleri yerde açılır. İstedikleri süre devam eder. Etkinlikler ücretsizdir.  Etkinliklerin özellikleri neler yapılacağı geocaching etkinlik sayfasından okunabilir.

Kadıköy Geocaching GIT BUL Etkinliği - 06 Ekim 2015 Salı günü saat 19:30-22:00 arasında Balon Cafe'de  Etkinlik sayfası 

Sirkeci İstanbul Geocaching Toplaşması Etkinliği - 08 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18:00 ile 18:30 arasında Sirkeci Garının önünde yapılacaktır. Etkinlik Sayfası 

Kadıköy GIT BUL Etkinliklerinde yeni gelen arkadaşlarımıza isterlerse oyun hakkında çok genel bilgi veriyoruz. Daha sonra merak ettikleri soruları cevaplıyoruz. Eğer cep telefonlarında geocaching uygulamasına sahiplerse en yakın noktadaki kutuyu bulmaları için yardımcı oluyoruz. Bu küçük tanıtım toplantısından sonra eğer katılımcılar oyun hakkında daha fazla bilgi almak isterlerse onları Facebook grubumuza davet ediyoruz.  Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...