OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Eylül 2015 Salı

Redbull ile PEDAL cevirecekler GEMIYI kacirmamak için yarisacaklar!

Bu yarışta geç kalan gemiyi kaçırıyor

19 Eylül Cumartesi günü saat 12.30’da Büyükada’da başlayacak yarışta,  çıkartma gemisine yetişebilen ilk 150 kişiyle kapılar kapanacak ve gemi Burgaz Ada’ya doğru yola çıkacak.  Burgazada etabını tamamlayıp, Heybeliada’ya hareket edecek gemiye yetişebilen ilk 70 sporcu, yarışa devam etme hakkı kazanabilecek. Büyükada’daki final etabına ise gemiye ilk gelen 30 kişi katılabilecek.  



Bisiklet tutkunları için eşi bulunmayan bir yarış deneyimi 19 Eylül’de İstanbul’un Adalar’ında yapılacak. Klasik bir bisiklet yarışından çok daha fazlasını sunan ve bisiklet severleri heyecanlı bir çekişmeyle buluşturan Red Bull Geç Kalma yarışı, Büyükada, Burgazada ve Heybeliada’da üç etap olarak koşulacak. Yarışta eğlence, doğayla buluşma ve heyecan iç içe olacak. Büyük ilginin olduğu yarışta kayıtlar kapandı bile ve başvuran 27 kadın, 268 erkek, toplam 295 kişi pedal basmak için gün saymaya başladı.


Minimum 26 inç jantlı dağ bisikletine sahip, 16 yaşını doldurmuş kadın ve erkek herkese açık olan yarışta, bisikletçiler önlerindeki her parkuru hızlı bir şekilde tamamlayıp iskelede onları bekleyen gemiye yetişmeye çalışacaklar. Hedeflenen sporcu sayısına ulaşan çıkartma gemisi bir sonraki etaba doğru yol alacak. Geminin hareket saatine ya da kontenjan kapasitesine yetişemeyen bisikletçiler ise bulundukları adada kalarak elenecek.

Etkinliğin sportif direktörü Cüneyt Gazioğlu yarışla ilgili ''Büyükada’daki final etabı en zorlu bölüm olacak,” dedi.

Adalarda pedal basarken yorulan bisikletçiler, bisikletleriyle gemiye bindiklerinde kısa bir dinlenme ve enerji toplama zamanı kazanmış olacak ve bir sonraki etaba hazırlanacak. Büyükada’da ki finalde ilk üçe girmeyi başaran kadın ve erkek bisikletçileri toplam 55.000 TL değerinde ödüller bekliyor.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere redbull.com/geckalma adresinden ulaşılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...