OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

27 Eylül 2015 Pazar

Türkiye 10. Jonglörlük Festivali Antalya’da Başlıyor

Jonglörler bu kez Antalya'da 10. buluşmalarını gerçekleştirecekler! Çağdaş Sirk Sanatçıları Derneği’nin katkıları ile düzenlenen Türkiye Jonglörlük Festivali onuncu kez 5- 11 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya Tekirova Sundance Kamp’ta hayat bulacak. 



Jonglör; 2'den fazla objeyi hareket halinde tutabilen kimseye deniliyor. Şimdi öyle bir festival düşünün ki doğa deniz antik kent içiçe olsun; ve burada top, poi, lobut, yoyo veya hulahoop gibi oyuncaklarla gün boyu pratik yapan her yaş ve seviyeden jonglörler, akrobatlar dansçılar ve müzisyenler hep birlikte eğlensinler. Sizler de onlarla tanışmak ve kahkahaları birleştirmek istiyorsanız 10. defa yapılan bu festivali kaçırmamalısınız... :)

Birbirinden yetenekli katılımcıların gönüllü olarak düzenledikleri workshoplara katılıp içinizde saklı yetenekleri keşfedebilir ve eğlenceli deneyimler yaşayabilirsiniz. Yurtdışından ve yurtiçinden gelen değişik becerilerdeki sanatçılarla workshoplar, birbirinden eğlenceli oyunlar, 3 değişik büyüklükte inşa edilmiş jonglör çadırları, 24 saat jonglörlük yapma fırsatı, ateş gösterileri, amatör ve profesyonel sanatçılar tarafından hazırlanan Gala gecesiyle capcanlı geçecek olan festivale her yaştan katılım mümkün.




Tamamen gönüllü katılımcılar ile gerçekleşen festival, her yıl bu işe gönül veren insanlarla gelişerek daha da güzelleşiyor. Sürprizlerle dolu, samimi ve çok eğlenceli bir haftaya hazır olun!

Katılmak isteyenler için ek bilgi: Katılımcı sayısının 500 kişi ile sınırlı olduğu, 5- 11 Ekim 2015 tarihleri arası düzenlenecek festivale giriş ücreti sadece 150 TL. 

Giriş ücretine kendi getirdiğiniz çadırınızla konaklama dahildir. Bungalov ve ağaç evlerde konaklamak isteyen katılımcılar Sundance Kamp ile irtibata geçip yerlerini ayırtabilirler.


Bize verilen bilgilerde, Festival süresince denize girebilir, tekne turları ile civar koyları keşfedebilir, ormanda yürüyüş yaparak kendinizi Phaselis antik şehrinin büyüsüne kaptırabilirsiniz demişler. Ayrıca yiyecek ve içecek için ise Sundance Kamp’ın imkanlarından yararlanabilir veya yakın yerleşimlerden alışveriş yapabiliyormuşsunuz..


Detaylı bilgi ve ücretsiz ön kayıt için http://www.j-fest.com adresine gidiniz bakınız. En azından daha önceki festival fotoğraflarını inceleyiniz....

Ayrıca Facebook Event Sayfası 'da burada! Hadi iyi eğlenceler. Yine sayemizde farklı bir etkinlik duydunuz haberiniz oldu. Bare paylaşın da başkaları da haberdar olsun, di mi ama? :D



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...