OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

18 Aralık 2015 Cuma

Zamansız Mekanlar Deneyimi !

Kaçış oyunlarını şu ana kadar korku ve bulmaca olarak iki kategoriye ayırırken ''Zamansız Mekanlar'' kaçış oyunları içinde ''eğlence'' kategorisine girmeli diye düşündük. Evet biz oyundan çıktıktan sonra yüzümüzdeki ifadeyi görmeliydiniz. Kocaman bir gülümseme.... Eğlendik mi? Eveeeet Kesinlikle Eğlendik!

Eğer ki bir kaçış oyunundan yüzünüzde kocaman bir mutluluk ifadesi ile çıkmak istiyorsanız, hatta ailecek gitmek istiyorum hem çocuklarım hem ben eğleneyim diyorsanız ''ZAMANSIZ MEKANLAR''  TAM size göre!

Oyun içinde kendinizi farklı zamanlarda bulacaksınız. Peki bu nasıl oluyor? Neden farklı zamanlara geçiyorsunuz? Nerelere gideceksiniz? Bu gizemi çözmek için gitmeniz gereken oyun: Zamansız Mekanlar

Zamansız Mekanlar - MISIR Piramitindeyken :)


Oyunun pozitif tarafları:


-Ulaşımı çok rahat. Anadolu yakasında olmasına rağmen Marmaray son durakta inip 5 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Ya da araba ile gelecekseniz Nautilus Alışveriş Merkezine park ediyorsunuz. 5 dakika mesafede.

-Biz geniş alan seviyoruz diyenler için HARİKA bir oyun. Tahminen 200m2 lik bir alanda oynayacaksınız. Geniş geniş farklı farklı bölmelerde kendinizi zamanınızı kaybedeceksiniz.

-Görsellik açısından gerçekten çok başarılı, ince düşünülmüş ve güzel dekorasyon ile sizi farklı mekanlara götürmeyi başarıyor.

-Ailecek gönül rahatlığı ile gidilebilir. (Anne - baba - çocuklar hepsi çok rahat eğlenir)

-Özel günler ve organizasyonlar için oyun adapte edilebilir, harika olur.  (Doğumgünü, sürpriz haberler, evlilik teklifleri vs)  Oyuna gittikten ve oyundaki Zamansız Mekanları gördükten sonra ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız! :)


Oyunun negatif tarafları:

-Tam bulmaca veya korku diye kategorilendirilemiyor. EĞLENCE doğru kategori.

-Bir bulmacada bizim ekibimiz çok takıldı. Genel olarak bulmacaların iyileştirilmesi gerekiyor.

-Oyunun girişi içerinin güzelliğini yansıtmıyor. İçerisinin eğlencesi ve güzelliği oyunun giriş kısmından 1500 kat daha güzel :)


Genel olarak: 

Biz oyunu çok eğlenceli bulduk ve oynarken kahkahalar attık. Kısacası eğlendik!  Sizler de arkadaşlarınızla ailenizle eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu deneyimi yaşamalısınız. Zamansız Mekanları merak etmeye devam edin. Çünkü oraya girdiğinizde hangi zamanda olduğunuzu unutacaksınız!  Son sözümüz de diğer oyun sahiplerine:  produksiyon olarak neler yapılabileceğini görmeleri açısından gitmelerini görmelerini tavsiye ederiz. ;)

Zamansız Mekanlar
Websitesi / Facebook / 

ÖNERİLER
- Ailecek gidin. Kaçış oyunu nedir merak edenler için harika bir BAŞLANGIÇ! Eğlenceli! 
- Araba ile gelecekseniz Nautilus'e park edin. Marmaray ile de gidebilirsiniz.
- 5 kişi çok rahat oynayabilirsiniz. Oyun alanı oldukça büyük ve ortam eğlenceli. 

ILETISIM: Adres: SAray Arkası Caddesi Fatih Sok. 6/1 - 22 Alkan iş hanı Acıbadem Istanbul                   Tel:  0534 2468495







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...