OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Haziran 2016 Pazartesi

CosPlay - YUCON:UPRISING ve SAKLADIK.com

Cosplay: Costume ve Play kelimelerinden türemiş bir kelime. Katılımcılar kendi yaptıkları kostümlerle büründükleri karakterleri canlandırmaya çalışıyorlar. Daha önce cosplay etkinliğine katılmadıysanız anlattıklarımız çok ilginç gelmeyebilir ama biz Yeditepe Üniversitesi'nde yapılan YUCON etkinliğine katıldık ve gözlerimizle gördük ki bu işi hakkıyla yapan arkadaşlar gerçekten işlerini ciddiye alıyorlar.

Bir kaç tane örnek fotoğraf:




Şimdi fotoğraflara baktığınızda ne kadar ciddi çalıştıklarını görebilirsiniz. İşin arkasında ciddi bir çalışma mevcut. Önce bürünecekleri karakterleri seçiyorlar. İki gün süren etkinlikte iki ayrı kostümle gelen yarışmacılar da oluyor. Yarışmada sadece kostüme bakılmıyor. seçilen karakteri canlandırmak da oldukça önemli. Bu arada yarışmaya katılmak zorunda değilsiniz. Orada bulunmak fotoğraf çektirmek yaptığınız kostümün ilgi çekmesi bunlar da bir başarı göstergesi.




Peki etkinlikte başka neler oldu. Gün boyu eğlenceli oyunlara katılıyorsunuz. Boardgame - Magic - FRP meraklıları için oyun oynayabilecekleri bir alan mevcut. Ayrıca SAKLADIK.com  'da oradaydı. Katılımcılar oyunu oynayarak Neotroygames.com 'dan kutu oyunu ödülünü kazanmak için kıyasıya bir mücadele verdiler.   Sakladık.com hakkında röportaj:




Cosplayer'lar da SAKLADIK.COM  oynadılar :) 






www.instagram.com/sakladik  takip ederek ücretsiz oyunlara katılabilir eğlenceye ortak olabilirsiniz. 
Cosplay eğlencesini de mutlaka deneyin. Eğleneceksiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...