OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

5 Ekim 2016 Çarşamba

Geocaching Türkiye CITO 2016 Eylül Etkinligi



25 Eylül 2016 Pazar günü yine harika bir iş çıkardık. Fotoğrafta gördüğünüz kişiler ''gönüllü'' olarak çöp topladılar. Evet doğru duydunuz. Bu fotoğraftaki Geocaching Oyuncuları buluşup Validebağ Korusunda CITO Etkinliği yaptılar. Dünya genelinde yapılan CITO etkinliklerinde belirlenen bölgede buluşan oyuncuların amacı çöp toplamaktan başka bir şey değil.

Çevreye karşı saygılarını gösteren oyunculara sizler de katılabilirsiniz. Bu arada bu etkinliklere katılmak için mutlaka GEOCACHING oynamanıza da gerek yok. Eğer CITO ile ilgileniyorsanız veya Geocaching nedir merak ediyorsanız Geocaching Türkiye Oyuncuları facebook grubuna mutlaka bir göz atın. Sorularınızı sorun deneyimli oyuncular mutlaka size yardımcı olacaktır.

Aşağıdaki fotoğrafta da etkinlik sonunda topladığımız çöpleri görüyorsunuz. Harika bir etkinlik daha sonuçlandı. Katılan herkese teşekkürler.  Bir sonraki CITO'da görüşmek dileği ile.

Bu arada Geocaching Oyuncuları ile tanışmak bu oyun ne demek daha fazla bilgi almak istiyorsanız bir sonraki etkinliğimiz KADIKOY'de - ücretsiz etkinliğe DAVETLİSİNİZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...