OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

23 Kasım 2016 Çarşamba

SAKLADIK ödülü - Kurabiye Macera Yarisi katilim bileti



Merhaba Maceracılar. Şimdi okuyacağınız haber hoşunuza gidebilir. :)  3 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da süper bir Macera Yarışı yapılacak. ''Kurabiye Macera Yarışı'' Biz 2014 senesinde Macera Koşusuna katılmış ve çok eğlenmiştik. Aşağıda videosunu görebilirsiniz.



Macera Yarışları dünya genelinde bir sürü farklı şekilde yapılıyor. Kurabiye Macera Yarışları bu sene Çekmeköy'de yapılacak. Kategoriler şu şekilde olacak.





Kurabiye Macera Yarışı Parkuru : iki kişilik takımlar): Katılım maksimum 50 takım ile sınırlıdır. En az 2 koşu ve 2 bisiklet noktasını tamamlayan her takım başarmış kabul edilir. Her takım aynı parkurda kendi sınırlarını zorlayarak, keyif aldığı kadar zorlar. Skor toplamak, zamanı kullanmak kas gücü kadar strateji becerisi ister. Takımlar herhangi bir cinsiyet kombinasyonu ile oluşturulabilir.
Disiplinler; Dağ bisikleti (yarışmacılar kendi getirir), Patika Koşusu-trekking, Kano (organizasyon sağlar) - İp inişi-geçişi (organizasyon sağlar),Harita okuma ve oryantiring (1/25 000) 

Macera Koşusu: (iki kişilik takımlar): Bisiklete binmeyen, koşmayı seven, koşu parkurunun kısa ve hafif etaplarla renkli ve eğlenceli olmasını isteyen macera sevenler. Her fiziksel seviyeye uygun, macera sporları ile tanışmak isteyenler.Katılımcı sayısı 100 takım ile sınırlıdır. Takımlar herhangi bir cinsiyet kombinasyonu ile oluşturulabilir. 
Disiplinler; Patika Koşusu-trekking, Kano* (organizasyon sağlar) - İp inişi-geçişi* (organizasyon sağlar),Harita okuma ve oryantiring (1/25 000) 

*En az biri yapılmayacaktır. Kayıt dönemi sonunda bu etapların bu kategoride yapılıp yapılmayacağı kesinleştirilir.


Mini Macera : (iki kişilik takımlar): Skor toplama tipi oryantiring yarışı. 2 ayrı harita ile, isteyenlerin hızlı kısa bir etkinlik yapabildiği, kendini geliştirmek isteyenlerin doğada uzun bir gün geçirebileceği giriş seviyesi parkurdur. Koşmak ve yürümek için amacınız olacak: Hedefleri bulup olabildiğince çok puan toplamak. Her fiziksel seviyeye uygun, macera sporları ile tanışmak isteyenlere uygundur. Takımlar herhangi bir cinsiyet kombinasyonu ile oluşturulabilir. 
Disiplinler; Patika Koşusu-trekking, Harita okuma ve oryantiring (1/25 000 ve 1/10:000 ölçekli haritalar) 

Şimdi gelelim güzel haberimize : 

Sakladik.com ödül olarak Kurabiye Macera Yarışına katılım bileti verecek. Özellikle belirelim Sakladık oyunlarına katılım ücretsiz. 26 ve 27 Kasım tarihlerinde yapılacak oyunlara katılarak Macera Yarışına bilet kazanabileceksiniz. Katılmak için SAKLADIK instagram hesabını takip etmeniz gerekiyor.  26 ve 27 Kasım günü instagram hesabının profil linkini kontrol ettiğinizde Macera Yarışı oyununa direk olarak giriş sağlayacaksınız. Size verilmiş soruları sırası ile cevaplayıp SAKLI fiziksel rozetlerden birini bulduktan sonra arkasındaki kodu SAKLADIK instagram hesabına direkt mesaj olarak gönderiyorsunuz.  
 www.sakladik.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...