OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

26 Mart 2017 Pazar

SAKLADIK - Haftasonu Oyunu nasıldı?

Bugün güzel bir SAKLADIK Oyunu oynadık. Haftasonu eğlencesi olarak İstanbul'un farklı bölgelerinde (çoğunlukla) parklarda oynanan SAKLADIK - Haftasonu oyunları tamamen ücretsiz. Peki bu oyunda neler oldu? Neden bu kadar eğlenceli. Biraz inceleyelim istedik.





Bu pazar sabah hava çok güzeldi. Ama öğleden sonra hava kapatmaya ve yağmur atıştırmaya başladı. Sakladık Oyuncuları ödülün www.gookulu.com sponsorluğunda GO Eğitim Seti olduğunu duyunca havanın yağmurlu olmasını önemsememiş olmalılar ki oyuna oldukça yoğun bir ilgi gösterdiler. Yağmur da yağsa, kar da yağsa oyunlar iptal olmaz derler ya işte SAKLADIK için bu çok uygun bir cümle. Çünkü soğuk hava yağmur oyunu iptal ettirmiyor. Şu ana kadar sadece bir kere oyunu iptal etmişler onda da İstanbul'da terör saldırısı olmuş.

SAKLADIK Oyunlarını eğlenceli yapan ödüllerinden daha çok oyunun zevkli olması dememiz daha doğru olur. Oyuncular belirlen bölgeye oyun başlama saatinden önce geliyorlar. Orada kısa bir gözlem yaptıktan sonra oyunun başlama saatini bekliyorlar. Verilen web sitesi linkini oyun başlama saatinde kontrol ettiklerinde oyunun ilk sorusu ile karşılaşıyorlar.

İşte tüm heyecan ondan sonra başlıyor.
Çok uzatmayalım. Sırası ile soruları cevaplıyorlar ve son noktaya ilk giden ve SAKLI rozeti bulan kişi veya ekip oyunun ödülünü kazanıyor.

SAKLADIK oyunu en kısa şekide böyle anlatabiliriz.

Hemen SAKLADIK'ı instagramda takip etmeye başlayın, eğlenceye ortak olun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...