OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Temmuz 2022 Cuma

14 Temmuz 2022 - Her şey için randevu alman gerekiyor. Banka-internet servis saglayıcı vs

Bugün bankaya gittik. Daha önceden randevu almıştık. Çünkü burada randevusuz hiçbir şey yapılmıyor efenim.

Bankada yapmak istediğimiz işlem basit: Kredi kartı almak.

Kredi kartı alıp hemen kredi notumuzu yükseltmeye çalışacağız. Bunu yapmak için de düzgün ödenen bir kredi kartı hesabına sahip olmamız şart. Daha önce banka hesabı açmıştık. Eşim Kanada'lı olduğundan dolayı onunla birlikte hesap açtık. İkimizin ismine hesabımız var. Kredi kartı da ortak hesap kredi kartı olacak. FAKAAAT!

Saatinde bankada olduğumuz halde bize ''şu anda sistem çalışmıyor sizi başka bir zaman için tekrar rahatsız eedeceğiz'' dediler. Tam bir hafta sonraya tekrardan randevu aldık. Anlayacağınız bizim kredi kartı başvurusu bir hafta ertelenmiş oldu...

E hazır dışardayken biz de Superstore (market) alışverişimizi yaptık. Orada Türkiye'de normalde satın alabildiğimiz market alışverişimizi yapabiliyor muyuz diye baktık.


Beyaz peynir yok. Ama en yakın Greek FETA peyniri. Rakı yok ama Greek Ouzo var. Yoğurt var. (ama Markalar Türk değil. Yunan markaları) 

Nohut bulduk (hem kuru hem de konserve) zeytin yağı bulduk. Taze pırasa var ama çok pahalıydı almadık. Ispanak var. Domates patates meyvelerin hepsi var. Kırmızı mercimek var. 

Aldıklarımızla mercimek köftesi bile yaptık.. Düşünün yani :D



Ayrıca denize girmeye devam. Ama bugün en geç denize girdiğim gün oldu ve deniz suyu psikolojik olabilir bana SICAK geldi... 

Yarın (umuyoruz evdeki internetimizi yapacak teknik servis gelecek) göreceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...