OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

26 Temmuz 2022 Salı

25 Temmuz 2022 Pazartesi - Natural History Müzesi Halifax

Bugün şehre indik. 

1- Şehirde ilgimi çeken. Otoparkların ödeme sistemi tamamen beyana bağlı çalışıyor. Kontrol edenler ne kadar sürede ne zamanlar kontrol ediyor bilmiyorum ama siz otoparka araba koyduğunuzda, kalacağınız süreyi kendiniz belirleyip ona göre otomat üzerinden ödeme yapıyorsunuz. 

Sıkıntılar:

a) bozuk para ile çalışıyor, kağıt para almıyor.

b) kredi kartı ile çalışıyor. (kredi kartımız daha çıkmadı) 

E durum bu olunca biz de ödeyemedik. Biri sorarsa neden ödeyemediğimizi söyleriz taktiği kullanıp otoparka para ödemeden park eden turist olduk. Bu arada daha sonradan müzenin otoparkına girdik. Orada uygulama indirip uygulama üzerinden ödeme yapabildik. 

2- Müze çok büyük değildi. Yıllık müzelere giriş kartı aldık. Bu sayede birden fazla aynı müzeye veya başka müzelere de girebileceğiz. Türkiye'deki müze kart sistemi gibi. Ben müzeyi beğendim. En dikkatli çeken kısım müzenin çocuklara odaklı etkinlikler yapması ve sunumları çocukların hoşuna gidecek şekilde tasarlamalarıydı.  

Zaten küçükken gittiği için eşim de müzeden pozitif etkilenmiş ki bizim çocukları hemen bu müzeye getirmek istedi. Demek ki çocuklara odaklı müze stratejisi başarılı :)))

Müze hakkında daha detaylı bilgi için:  https://naturalhistory.novascotia.ca




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...