OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Ağustos 2022 Pazartesi

11 Ağustos 2022 - Mediterra Lokantası ve Decathlon mağazası

 Efenim bugün de ailecek Decathlona gidelim dedik. Müthiş bir aktivite değil mi? Burada öyle canımın içleri. Neden derseniz e köyden şehire gidiyorsunuz. 50 dakika yol sürüyor :) Ama güzel olan bildiğiniz bir sistem yani zincir bir markete gidince sanki kendi ülkenizdeki bir mağazaya girmiş gibi hissediyorsunuz. 


Decathlon burada büyük bir mağazaydı. Mesela farklı olarak içinde balık tutma avcılık malzemeleri dikkatimi çekti. Bisiklet bölümü ciddi büyük ve detaylıydı. Tabii ki kayak malzemeleri kış malzemeleri Türkiye'ye göre çok farklıydı. 


Çıkışta ise bir Türk ailenin işlettiği bir lokantaya gittik. Mediterra tam bir türk lokantası değil. Güzel bir hedefleme yaparak menüyü akdeniz ülkelerinin menüleri ile harmanlamışlar. Açıkcası burada marketlerde de çok dikkatimi çeken YUNAN beyaz peyniri YUNAN yoğurdu YUNANİSTAN etkisi burada çok var. Neden hiç Türk malzemesi marketlere girmemiş bilmiyorum ama Yunanistan malzemeleri burada satılıyor. Ha Mediterra lokantasında türk ürünleri de (market gibi) satılıyordu. Biz hemen salça, ince bulgur ve pekmez aldık. Kaçırmayız... :)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...