OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

1 Ağustos 2022 Pazartesi

31 Temmuz 2022 - Pazar Tren yolunu bisiklet yolu yapmışlar.

 Evet eskiden tren yolu olarak kullanılan yolu bisiklet yolu olarak düzenlemişler. Ben de sosyalleşmek için bisiklet mağazasının düzenlediği tura katılayım dedim. 


Saat 18:00'de başlayacak yazmışlar. Bunun nedeni sıcak olmasın hava biraz serinlesin diye. Ki bu çok ilginç gerçekten çünkü saat 19 oldu mu hava sıcaklığı 10 derece kadar düşüyor. O yüzden yaz aktivitelerini genellikle saat 18 gibi başlatıyorlar. Neyse efenim tam saatinde mekanda oldum. Bisiklet dükkanı sahibi TOM zaten oradaydı. Benden önce de biri daha gelmişti. 3 kişiydik. Diğer kişi bisiklet kiralamış yani kendi bisikleti değil. Onun hazırlıkları vs derken saat 18:15 gibi hazırdık. Tam çıkacaktık. Bir çift daha geldi. Olduk 5 kişi...

Ben baştan söyledim. Ben uzun süredir uzun yol yapmadım ona göre çok uzun olmasın aman diim. Dediler tren yolu yokuş değil. Dümdüz yol merak etme yavaş gideceğiz. 

Arkadaşlar !!!! gidiş geliş 30km yol yaptık. Ben son 6km bisikleti atacak dereceye gelmiştim. Çünkü TOTOM acıyordu resmen. Ulaaayn alışmadık totoda sele durur mu? Durmuyor işte. Çok zorlandım valla. Ama başardım mı? BAşardım...

Uzun lafın kısası koca gün evdeydim ama sonunda 30km bisiklete bindim. Ha bu arada bir Türk çift ile 20 dakikalık da olsa ayak üstü tanıştık. 11 yaşında kızları var. 5 sene önce gelmişler. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...