OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

26 Haziran 2012 Salı

Kaspersky Lab, rekabeti potalara taşıdı


Kaspersky Lab tarafından 17 Haziran’da, Caddebostan’da gerçekleştirilen “Kaspersky ONE Street Ball” turnuvası, heyecan ve tatlı rekabete sahne olurken, şampiyonlar sürpriz ödüllerin de sahibi oldu.
Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümlerinde dünya lideri Kaspersky Lab, Türkiye’deki kullanıcılarıyla farklı ve renkli etkinlikler aracılığıyla bir gelmeyi sürdürüyor. Firma, son olarak 17 Haziran, Pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirdiği “Kaspersky ONE Street Ball Turnuvası”nda genç kullanıcılarla birlikte heyecan dolu ve renkli bir etkinliğe imza attı.

Facebook üzerinden kayıt olan 112 genç oyuncudan oluşan toplam 28 takım, Kaspersky Lab’in turnuvasında kıyasıya mücadele verdi. Caddebostan’da Migros’un yanındaki basket sahasında gerçekleştirilen ve toplam 9 saat süren etkinlikte, takımlar arası maçların yanı sıra erkeklerde ve bayanlarda 3 sayı yarışmaları da gerçekleştirildi.
DJ aktiviteleri ve amigo kızların dans şovlarıyla renklenen etkinlikte, yarı final maçlarından önce gerçekleşen smaç yarışmalarında da heyecan ikiye katlandı. Turnuvada şampiyonluğu “GotMilk” (Bora Kayıkçı, Emirhan Turen, Nejat Erselcan, Cem Dalyancı) adlı takım kazanırken, ikinciliği “Şut Özürlüler” (Ercan Sarıtaş, Ahmet Güney, Mert Yavi, Cem Karataş) ve üçüncülüğü de “Göztepeliler” (Cahit Sarel, Burak Türemen, Baykal Koç ve Kutay Öznur) adlı takımlar elde etti. Şampiyon olan takımlar ve yarışma birincileri, özel Kaspersky ödülleriyle hediye çeklerinin sahibi oldu.

“Kaspersky ONE Street Ball Turnuvası”yla ilgili bilgi almak için facebook.com/KasperskyTR adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...