OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Haziran 2012 Cuma

X-Fighters Red Bull Istanbul 16-06-2012

Dünyanın en heyecanlı serbest stil motokros yarışması Red Bull X-Fighters, ya da diğer adıyla “uçan motorcular”, İstanbul’da nefesleri kesecek bir heyecan fırtınası estirmeye hazırlanıyor. 2001 yılından bu yana Rusya Kızıl Meydan, Mısır Piramitleri, İspanya Plaza De Les Toros gibi dünyanın önemli tarihi mekanlarında gerçekleştirilen ve tüm dünyada bir milyardan fazla kişinin takip ettiği Red Bull X-Fighters’ın İstanbul ayağı 16 Haziran Cumartesi günü Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılacak. 


Daha önce Yedikule Zindanları’nda yapılacağı açıklanan dev organizasyon, daha büyük bir seyirci kitlesinin izleyebilmesi için Kazlıçeşme Meydanı’nda halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 2011 Dünya şampiyonu İspanyol sporcu Dany Toress’in 12 güçlü rakibine karşı unvanını koruma mücadelesi yapacağı muhteşem organizasyon, saat 20.30’da başlayacak. 

Uçan motorcuların Sultanahmet Meydanı’nda kurulan rampada cesaret sınırlarını zorlayan gösterileri, tarihi dokuyla birleşince görsel bir şölene dönüştü. Organizasyon komitesi, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek organizasyonun İstanbul ayağıyla ilgili bir açıklama yaparak önceden satılmış biletlerin para iadesinin Biletix üzerinden yapılacağını duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...