OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

24 Ekim 2012 Çarşamba

Uygulama tanıtım - Banjo


Sosyal ağ platformunda önde gelen yapımlar Facebook, Twitter, Google+ ve Foursquare'ı yanında barınabilecek yeni konseptlerin çıkarmanın zor olduğu bir süreç içerisindeyiz. Eğer bu saydıklarımızdan hepsine veya bir kaçına üyeyseniz size bir önerimiz var...

2011 Haziran ayından bu yana aktif olan bir sistem ise sosyal ağları kullanarak farklı bir konseptte çalışma şekli belirlenmiş. Arkadaşlarınızın nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız Banjo ismindeki bu sistemi deneyebilisiniz. 180 ülkede 600 bini aşkın üyeye sahip olan ve sürekli gelişim gisteren yapı sosyal ağları kullanarak kimin nerede ne zaman olduğunu gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyor.


Kendi geliştirdiği bir sistem barındıran Banjo alarm sistemi sayesinde yakınlarda Banjo kullanmayan bir arkadaşınız varsa bile sizi bundan haberdar edebiliyor.

Tamamiyle haber akışı odaklı sistem sizin için tüm gelişmeleri, güncellemeleri, fotoğraf paylaşımlarını, loksayon bildirimlerini takip edebilmekte. Bunlara ek olarak sizin hakkınızda sevdiğiniz seylerle ilgili konuşulunca yine harita üzerinde bunları görebiliyorsunuz. Uygulama App store ve Android üzerinde Türkçe destekli olarak mevcut. Uygulamayı hemen indirip deneyebilirsiniz.

Denemediyseniz mutlaka hemen denemenizi öneririz..

Banjo Android uygulamasını BURADAN indirebilirsiniz.

Banjo iOS uygulamasını BURADAN indirebilirsiniz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...