OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

7 Aralık 2012 Cuma

Makaron Ankara'da nerede yenir? MACARONS d'ANTOINETTE

Son zamanların en gözde tatlı aperatiflerinden biri olan makaronun, her yerde her türlü yenen bir tatlı olmadığını deneyimlemiş bulunmaktayım. Bu yüzden, yeni bir makaroncu bulduğumda hevesle gider denerim, hatta kendim de bu konuda çalışmalar içindeyim evimde pişirmek adına. Yakında olumlu sonuçlar alacağıma eminim! 

Ankara'da da birkaç yerde denemiş, çok başarılı bulamamıştım. Hatta Fransız bir arkadaşımla gidip yerinde tespitte bulunmuşluğumuz var.=) Nitekim, onun ve gurme arkadaşım Oburcan'ın da tavsiyeleri üzerine bulduğum bu kafe, gerek dekorasyonu, gerekse farklı aromalara sahip makaron çeşitleriyle beğenimi kazanmış durumda. 


İçeri adım attığınızda kısa bir sürelik de olsa kendinizi Paris'te butik bir kafede hissetmeniz ve birçok farklı makaron çeşitleriyle arkadaşlarınızla hoş sohbete dalıp gitmeniz olası.

Benden tüm makaron sevenlere;))     MACARONS d'ANTOINETTE 



Mekan adresi : Turan Emeksiz Sokak No : 7/24 G.O.P. Çankaya / Ankara

4 yorum:

  1. Ankara'lılar hu huuu orada mısınız? :)

    Eğer Ankara'da yaşıyorsanız ve bu yazıyı okuduysanız bi ses verin pls ;)

    YanıtlaSil
  2. Makarona ben de bayılırım hem rengarenk oluşları hem de lezzetleri insanı cezbediyor. İstanbul'da iyi makaron yemek isteyenler için de Ataşehir'deki gerçek Fransız pastanesi "Alain Artisan Boulanger"i tavsiye ederim (http://www.alain.com.tr/)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istanbul'daki Fransız pastanesine daha önce gitmemiştim. Öğrendiğim iyi oldu. En kısa sürede gidip bir kontrol etmek lazım.. Belki okuyuculardan giden vardır daha önceden ? :)

      Sil
    2. Ben de not ettim orayı;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...