OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Ocak 2013 Pazartesi

Go Kart - 20 Ocak 2013



Hatırlarsanız 2013 hedeflerini yazarken güncellik kısmında daha fazla OMActivities aktivitesi yapmaya çalışacağımdan bahsetmiştim.  İki hafta önce  her ne kadar İstanbul kar yağışlı olsa da bir delilik yapalım mı? diye OMActivities Facebook Grubu'nda soru sormuştum. Oylama sonucu GO-Kart aktivitesi yapmak isteyen bir çoğunlukla karşılaşmıştım. 


13 Ocak Pazar günü yağışlı hava nedeniyle iptal ettiğimiz aktiviteyi 20 Ocak Pazar günü  İstanbul Karting Park 'da gerçekleştirebildik :) 

Geçen hafta yağışlı ve buz gibi havaya karşın, bizi bu hafta  süper açık ve güneşli bir hava karşıladı. 

Aslında eleme sistemi uygulayacağımızı düşündüğümüz etkinlik sadece 6 kişinin kartlara bineceğini söylemesi ile değişti. E sisteme göre sistem geliştirmek gerekli  :) 






Bu eski bir fotoğraf :) Şu anda Pist fotoğrafını gördüğünüz parkura sahip değil.  Bunu özellikle belirtmek istiyorum çünkü genellikle sola dönüşün hakim olduğu şu andaki pist 10. dakikadan sonra sol kolunuzun aşırı yorulmasına sebep oluyor... Arabayı hep aynı yöne döndürmek için aşırı bir güç harcamaya başlıyorsunuz. Kondisyon kondisyon kondisyooon ! :D


    
  



Neyse uzatmayacağım. Katılan tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Güzel hızlı eğlenceli bir etkinlik oldu. Kısa bir film hazırladım. Bakalım siz ne diyeceksiniz? :)






İleride daha hızlı bir parkurda buluşup yarışacağız katılmak isterseniz bilgi veriniz.

7 yorum:

  1. Abi ben neden göörmedim bunu ya. O gün sabahtan aksama kadar yattık iyi mi! Daha önce hiç go kart yapmadım. Bİr ilk olurdu ama nasip değilmiş :) Çok iyi eglenmişsiniz. Darısı bizim başımıza. Videoda oldukça başarılı hazırlanmış bence. Söylemeden geçemeyeceğim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayfun bir sonrakine gelirsin... Hava güzel olunca çok keyifli oluyor... Etkinlikleri kaçırmamak için facebook sayfası var. oradan da takip et ;)

      Sil
    2. aslında sadece blogger'ların katıldığı bi karting aktivitesi olabiler? :D

      Sil
  2. Çok eğlenceliydi teşekkürler Özgehan. Kolumuzun ağrısı geçti, yine ne zaman yaparız diye düşünmeye başladık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlenceliydi teşekkürler Özgehan. Kolumuzun ağrısı geçti, yine ne zaman yaparız diye düşünmeye başladık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kol ağrılarım halen devam ediyor :)))) Hava güzelleşmeye başlasın yapalım tekrardan..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...