OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

31 Mart 2013 Pazar

Fotoğraf Makinası LOMO Fisheye Blog Ödül Töreni


OMActivities Blogu takip edenler bileceklerdir, LOMOGRAPHY FishEye Fotoğraf Makinası çekilişi sonuçlandı. Ödülü kazanan blog tanyildizi.blogspot.com oldu. Bizimle ödül gönderimi için irtibata geçen blog sahibi Mustafa Tanyıldızı ödülü İstanbul'a geldiğinde alabileceğini belirtti. 

Bende Mustafa'ya ''Istanbul'da isen neden ödül için bir yerde buluşmuyoruz, hem tanışmış hem de bir kaç fotoğraf çekmiş oluruz.'' dedim. Kendisi bu teklifimi olumlu karşıladı ve biz de OMActivities Fisheye fotoğraf makinası ödül törenini  Kadıköy - Göztepe Özgürlük Parkı'nda yaptık :) (30 Mart 2013)



Blog sahibi Mustafa Tanyıldızı fotoğraf konusunda oldukça ilgisi olduğunu blog yazmaya da bir arkadaşının teşvik etmesi ile başladığını belirtti. Kendisi de OMActivities Blog gibi Bumerang üyesi ve blog çekiliş haberimizi de Bumerang Yazarkafe'de görmüş.

Blog dünyası hakkında kısa ama keyifli bir sohbetin ardından kazandığı ödülü Mustafa'ya verdim. Umarım keyifli fotoğraflar çeker ve çektiği fotoğrafların anılarını da blogunda yazarak blogosfer üzerinde iyi içerik oluşmasına katkıda bulunur. ;)

Işte Mustafa'nın 2 ay önce yazmaya başladığı (Kendi çektiği fotoğraflarını eklediği) blogu:



Umarım ileride daha çok sponsor bulabilir ve OMActivities sponsorları sayesinde daha fazla kişiye ödül verebilirim. Sponsor olmak için 

5 yorum:

  1. Yarışmaya katılan diğerleri olarak kıskanmadık desek yalan olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıskanılacak bir şey yok aslında.. gönül ister hep hediye verebilelim ya da beraber oturup muhabbet edelim :)

      Sil
  2. Tekrar teşekkür ederim abicim (ağabeyciğim) çay için ayrıca teşekkürler bi daha ki sefere çaylar benden bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mustafa önemli olan senin hediyeyi kullanman ve tabii ki şöyle uzuun uzun içeriği olan blogunda bi yazı patlatman :) bu sayede OMActivities blogun anı şanı duyulsun di mi ama :)))

      çayları kafana takma yahu..

      Sil
  3. hala kiskaniyorum yedek olarak kaybettim/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...