OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

11 Mart 2013 Pazartesi

Pasta nasıl yapılır? Özsüt Ödüllü yarışma


Amatörlere yönelik olarak düzenlenen “Benim Özsüt Pastam” yarışması, pastacılık dünyasının kapılarını aralamanız ve ödüllerin sahibi olmanız için en güzel tariflerinizi bekliyor.


Türkiye’nin pastacısı Özsüt’ün gelenekselleşen ve bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan “Benim Özsüt Pastam Yarışması” için başvurular başlıyor. Başvuruların  15 Mart’a kadar devam edeceği Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bulacak. Tüm marifetlerinizi ortaya koyabileceğiniz yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken ise www.ozsut.com.tr’de yer alan formu doldurmak.
Lise yıllarından hatırlarım, sınıftaki kız arkadaşlarım ilk mutfağa girdiklerinde ilk öğrendikleri ve denedikleri yemek, PASTA yapmaktı :) Ama hatırlatayım, bu yarışmaya 18 yaş üstündeki kişiler katılabiliyor... :) 
Unutmadan, yarışmanın birincisi tam 5.000 TL’nin sahibi olacak. Ayrıca yarışmanın ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. Tüm bunların yanı sıra derece alan pastalar Özsüt vitrinlerinde yerini alacak.
Bu “tatlı” heyecanı yaşamak için ise tek yapmanız gereken http://www.ozsut.com.tr adresindeki formu doldurarak, pastanızın tarifi ve fotoğrafı ile birlikte başvuru yapmak. Ön elemeyi geçen 10 pastacı adayı, 13 Nisan 2013 tarihinde birbirinden renkli jüri üyeleri karşısında İstanbul’da düzenlenecek olan finalde yarışmaya hak kazanacak. 
Finalde yarışacak olan pasta tutkunlarının isimleri 1 Nisan 2013 tarihinde www.ozsut.com.tr ve www.facebook.com/ozsut adresinden duyurulacak.
Siz pasta yapmayı bilmiyorsanız bilen bir arkadaşınızı haberdar edebilirsiniz... Ne duruyorsunuz? Alın size ilginç bir etkinlik daha...  

2 yorum:

  1. Ben yarisiyorum :) ılk elemeyı gecersem artik nısandakıne destek ısterım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...