OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Kuzenim Hande Ayan için...

Aşağıdaki sayfayı Hande için hazırlamışlar.
Şu anda trafik kazası sonucu yoğun bakımda hastanede :(

Seni seviyorum Handem...
kuzenin

--------------------------------------------------------------------------------



Hikayeler hep hayatimin merkezini olusturdu. Sirf kendimle ilgili olanlar degil; onemsedigim insanlarla ilgili olanlar da. Bencillik yapimda yoktu. Hayatimda yer aldiklari kadar, dahil oldum hayatlarina. Sonra bi gun geldi; hikayelerin en korkuncuyla karsilastim.

http://www.fairyinthewater.com/2013/07/direnhande.html




10 yildir herseyimi dinleyen mantikli sesi duyamaz oldum. Onun tabiriyle "pili bitmeyen radyo"ydum ben. Hicbir guc- en canim yandigi anlarda bile- batarya seviyemi boylesi dusurememisti; ta ki pazartesi sabahina dek...

Silivri yolunda bir kaza, o kazada yaralanan dostum ve sonrasinda gorunurde kisa, yurekte uzun suren bekleyis. Tibbi mudahalenin otesinde neler yapilabilir derken ortaya cikan alternatif tiptan yararlanma fikri ve uluslararasi yurutulen enerji yollama seansi... 
Yazdiklarim ne kadar uzak geliyor degil mi size? Belki de anlamsiz. Aslinda bize de oyleydi, son 3 gunde ogrendik hepsini. Gelin durumu sizin icin daha netlestireyim. Cunku sevginin paylastikca cogaldigi yerde, aci -paylastikca azalmasa da- bir nebze hafifleyebilir.
Bu uzucu hikayemizin bas kahramani Hande, bizim yazili olarak aliskin oldugumuz haliyle HND. 25 yasinda genc bir kiz. Pazar sabahi ailesiyle gecirdigi talihsiz bir kaza sonucu, su an yogun bakim unitesinde tedavi goruyor. 


Dostlari olarak kimimiz Hande'yle ilkokulda, kimimiz- bu gruba ben de dahilim- Saint Joseph Fransiz Lisesi'nde, kimimiz de Yildiz Teknik Universitesi'nde tanistik. Bazilarimizsa girilen arkadas ortamlari ve gorev aldigi organizasyonlar dahilinde tanidilar Hande'yi. Ilk basta mesafeli gozukse de, sevdik onu hepimiz, dahil olduk hikayesine.

Bugun bizler, onun sayesinde, belki de bircogumuzun hic yapmadigi bir ise imza attik. Saat konusunda sozlesip hep beraber onun icin ayni anda dua ettik dunyanin her yerinden. Boyle zamanlarda uzakta olmak insanin icini daha cok burksa da, manen tek olmadigini bilmek iyi hissettiriyor.
Guzel neticeler almak beklentisiyle elimizden geleni ardimiza koymadigimiz bugunlerde, bu yaziyi okuyan herkesten, Hande'nin iyilesecegi gune kadar bizlere bir dakika bile olsa dilekleriyle, dualariyla destek vermesini istiyoruz. Kan veya doktor bulmaya ihtiyacimizin olmadigi su asamada, tek dilegimiz bir an evvel iyilesmesi. Katildigi Gezi Parki eylemlerinden ilham alarak ortak dilde konusuyoruz: #DIRENHANDE.




Kendi adima ben; kalbimde yaralar acilmisken onun en guvenilir limanlarimdan olmasini, bana hayvanlari sevdirmesini, balon yoksa dilek feneri ucurarak keyfimize keyif katmasini, ilk tekila icisimde degil, her tekila icisimde en azindan bir telefon uzagimda tum macerama dahil olmasini yurekten istiyorum!


Dusunce gucunun bu denli on plana ciktigi, pozitif enerji hakkinda sayisiz kitaplar yazildigi cagimizda Hande'nin sevenleri olarak bizler bir fark yaratabilecegimize inaniyoruz. 'Secret' kitabini eminim biliyorsunuzdur ya da 'Evrenden Torpilim Var'i duymussunuzdur. 


Ben gecen sene 'Evrenden Torpilim Var'i okuken Hande ve Zeynep'le- ayrilmaz uclu olarak- tatildeydik. Simdi baska tatillerimiz olsun diye, evrenden gercek anlamda torpil istiyoruz. Siz de bize bir torpil yapin, yarin Turkiye saatiyle aksam 9da, bir dakikanizi Hande'mize ayirin, 25 yasindaki dostumuz icin dua edin! 
Hepinize mutlulukla ve saglikla yasayacaginiz hikayeler dilerim.


                                                                                        Ecem

4 yorum:

  1. Allah yardımcısı olsun. Bu mübarek günde size bağışlasın Rabbim kuzeninizi... Dua tüm kapıları açarmış bol bol dua edin, benim de dualarım sizinle...

    YanıtlaSil
  2. tüm dua edenlere teşekkür ederim. Kuzenim artık uçabiliyor...
    umarım huzurlu ve ışık doludur etrafı ve çok mutludur...

    seni seviyorum Hande.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, tesadüfen gördüm ve okudum, hiç tanımasamda genç yaşında bu dünyadan göç etmiş olmasına gerçekten üzüldüm. Allah sabır versin sizlere, sevenlerine.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...