OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Red Bull Sailing Team - PORTO

Porto'nun renkli limanı, Ekstrem Yelkenli Dünya Serisi 2013'ün 4. Ayağında hakimiyet kurmak için yarın (perşembe) günü (1500) mücadeleye başlayacak, 10 milletten sekiz yelkenli birliğine ev sahipliği yapacak. Red Bull Extreme Sailing, kaptanı Roman Hagara, taktisyen Hans Peter Steinacher ve uluslar arası ekipleri ile mücadeleye başladıklarında Douro nehrinin kıyılarına on binlerde hayranın akın etmesi bekleniyor.




PORTO (POR) - Yarışmanın genel lideri Alinghi (İsviçre) sıralamanın tepesindeki avantajını korumak için elinden gelen her şeyi yapacakken, Red Bull Sailing ve The Wave Muscat onun kanatlarında geziyor. Bu sezonda dört ekip (The Wave, Muscat, Red Bull Sailing Team, SAP Extreme Sailing Team ve Alinghi) galibiyet basamaklarında yer almayı başardı, ancak sadece - Amerika Kupası'nı kazanmış olan - İsviçreli ekip daha önceki ayakların tümünde ilk üçe girmeyi başardı.

Red Bull kaptanı Hagara "önümüzdeki dar yarış pisti oldukça büyük bir zorluk," dedi. "Çarpışmalara hazır olmalıyız."

Yalnızca hafif rüzgarların estiği üç etkinliğin ardından, ekipler Porto'da daha çırpıntılı sular ve daha fazla baskıya hazırlanıyor. Steinacher, "Güçlü rüzgarlara ve katamaranımızı sınırlarına kadar zorlamaya alışığız. Bu yüzden Porto'da ilk üçe girme şansımız çok yüksek." dedi.

Portekiz'deki hayranlar yelkenli etkinliğini Gaia ve Porto kıyılarından takip edebilirler. Portekizli yayıncı RTP2 yarışı canlı olarak yayınlıyor. Hayranlar ayrıca aksiyonu internet üzerinden (her gün CET 18:00-19:00 arası) extremesailing.com adresinde canlı yayından izleyebilirler.

Ekipler - Ekstrem Yelkenli Serisi Ayak 5 Porto

Alinghi, Realteam, ROFF Cascais Sailing Team, SAP Extreme Team, Team Tilt, The Wave Muscat, Red Bull Extreme Sailing

Red Bull Sailing Team

Kaptan/Dümenci: Roman Hagara (AUT) / Taktisyen: Hans Peter Steinacher (AUT) / Ana yelken ayarlayıcı: Matthew Adams (GBR) / Baş yelkeni ayarlayıcı: Simon Cooke (NZL) / Hamla: Graeme Spence (AUS)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...