OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

11 Ağustos 2013 Pazar

Bubbmix nedir? Sizin için denedik beğendik :)

Cumartesi günü Kadıköy'de ilginç bir mekan dikkatimizi çekti. Bubbmix!! Renkli enerjik farklı bir dizayn.. Hemen içeri girip denemek ve sizlerle deneyimimizi paylaşmak istedim :) 


Bubbmix!  İçi kıpır kıpır.

Sloganı okuyunca eğlenceli bir ortam ve içecekle karşılaşacağımızı düşündük. İçeriye adım attığımız anda çalışanların ilgisi doğru adreste olduğumuzu hissettirdi. Ben hemen meraklı sorularımı sırası ile sıralamayı düşünürken genç arkadaşlar bizden daha hızlı davrandılar ve daha önce bubbmix deneyip denemediğimizi sordular. :)

Yippii.. Enerji dolu bir mekan..!!! 

Bende denemediğimizi ve öğrenmek için geldiğimizi söyledim.
Şimdi sizlere aklımda kalanları kısaca anlatmaya çalışacağım. 

Bubbmix Tayvan markası. Bubble Tea dünyası baloncuk dolu, neşe dolu, hayat dolu, kıpır kıpır diyerek sizlere renkli enerjik bir neşeli içecek ürün gamı sunuyor. Dünya genelinde bubble tea, boba tea, pearl tea gibi isimlerle tanınıyor. Türkiye'de nasıl tanınır bilemiyorum, zaman gösterecek..


Aşağıdaki fotoğraf Kadıköy Bubbmix'de ben içeceğimin hazırlanmasını beklerken çekilmiştir.

Peki Bubbmix karışımını yapmak için ne gibi adımlardan geçmeniz gerekli??

Birinci Adım:

Ürün gamı dememin nedeni öncelikle iceceğinizi nasıl olmasını istediğinizi seçiyorsunuz. Seçebileceğiniz üç seçeneğiniz mevcut.

1- Smoothie (buzlu karışım)  tabii ki SOĞUK 
2- İnci Çayı SOĞUK veya SICAK  (yazın soğuk olanını içmenizi öneririz)
3- Meyve aromalı çay SOĞUK

Bu üçlüden hangisini istediğinize önce karar veriyorsunuz. Dikkat bu ilk yapmanız gereken seçimdi.. Gelelim ikinci adıma :) 

İkinci Adım:

Bu karardan sonra hangi tadı denemek istediğinize karar veriyorsunuz. Tropik ve meyve özlerinden hazırlanan aromaları seçmeniz gerekiyor. Limon mango portakal şeftali çilek franbuaz kavun kivi ilk aklıma gelenler... Bunlardan çok daha fazla seçenek olduğunu söylemeliyim!!! :) 

Üçüncü Adım:

Bardağınıza son olarak lezzetli jelly (sakız gibi çiğneyebildiğiniz) veya baloncuklar dolduruyorsunuz. Ha bu arada jelly veya baloncukları seçtikten sonra hangi aromada baloncuk seçtiğinizi de söylemeniz gerekiyor!!!  :D

Ben hava çok sıcak olduğu için SMOOTHIE içmek istedim. Ayrıca içine de baloncuklarla donattım.

Kocaman pipeti ile ilginç bir içim deneyimi yaşatan bu farklı içeceğin baloncukları ağzınıza geldikçe eğleniyorsunuz. Açıkcası her gelen müşteriye ne olduğunu anlatmaları ve nasıl bir seçim yapmaları gerektiğini anlatmaları gerektiği için, çalışanlara önce sabır diliyorum ayrıca bizimle ilgilenen satış temsilcisi arkadaşı da gözlerinden öpüyorum. Çünkü tüm sorularıma sabırla cevap verdi. :) Üstelik bana seçimim konusunda yardım bile etti.. ;)

Almanya'da 300'e yakın şubesi olan bu Tayvan içeceğinin Türkiye'de popüler olması için bana kalırsa SEÇİM konusunun daha basitleştirilmesi gerekiyor. İçeriye giren müşteri ne seçeceğini bilmediği için ve ürünün çok seçeneği olduğundan biraz seçim konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. En azından ben yaşadım:)
 Daha basit bir seçimle mesela DENEME MENÜSÜ gibi bir opsiyon ile bu İLK deneyim stressini müşterinin üzerinden alabilirler diye düşünüyorum. Aksi taktirde müşteri ne seçeceğim ben diye uğraşmaz ve denemekten kaçınır gibi hissettim... (tabi bu tamamen benim kişisel düşüncem belki de yanılabilirim)  Bilmem belki marka sahipleri bu konuda bir yorumda bulunmak ister ve DENEME MENÜSÜ önerimi beğenirler? Kim bilir...?

En iyisi Ben ilk deneyimimde ne içtiğimi size yazayım eğer giderseniz benim içtiğimden deneyebilirsiniz.  Çünkü ben içtiğim bu karışımı beğendim!!

Ayrıca müdavim kuponu almayı da unutmayın. Bu sayede 5 içecek aldığınızda 1 adet içecek de bedavaya gelmiş olacak ;) 


ÖRNEK BUBBMİX ÖNERİM:

KÜÇÜK BOY SMOTHIE - YABAN MERSİNİ AROMALI - LİÇİ BALONCUKLU 
(bu yazdığım şeyi söylerseniz bir adet soğuk içecek denemiş olacaksınız) :) 




Şu anda OPTIMUM Outlet, Kadıköy Altıyol, Marmara Forum ve FORUM Istanbul'da toplam 4 mağazası bulunan Bubbmix, çok yakında Istiklal Caddesi, Bağdat CAddesi, Atatürk Havalimanı duty Free ve Palladium AVM'de açılacakmış...

Bakalım Türkiye Bubbmix'i sevecek mi? Zamanla göreceğiz...


Daha fazla bilgi için: 
@bubbmix

2 yorum:

  1. Çok ilginçmiş gerçekten, Optimum'a gidince mutlaka deniycem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denedikten sonra düşünceni buraya yazarsan sevinirim.
      Ayrıca neli karışım yaptıgını da mutlaka bir kenara not etmeyi unutma.. cunku bir süre sonra ben ne içmiştim yahu diyebiliyorsun :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...