OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

23 Ekim 2013 Çarşamba

26 Ekim 2013 ve 6 Kasım 2013 Geocaching Etkinlikleri

En yakın Geocaching etkinlikleri ne zaman diye merak edenlere müjde :) 

26 Ekim 2013 tarihinde Istanbul Avrupa yakasında turistlere en yakın bölgelerden biri Sirkeci Garı'nın önünde buluşuyoruz. Neden turistlere yakın diye özellikle söyledim artık biliyorsunuz. Geocaching oyununu oynayan ve turist olarak Istanbul'a gelenler Avrupa yakasında yaptığımız etkinliklere katılabiliyorlar. (Anadolu yakası uzak geliyor) Hatta bazen öyle bir durum oluyor ki Türk oyunculardan daha fazla yabancı oyuncularla etkinlik yapıyoruz. :) 

Istanbul Meeting by the Orient Express 26 Ekim Cumartesi 


26 Ekim Cumartesi - Sirkeci Garı saat: 18.00

Aslında aramızda kalsın yabancı oyuncuların gelmesi işimize de yarıyor. Yanlarında getirdikleri TB'leri (Trackable items nedir?) bizlere veriyorlar. Bu sayede km'lerde yol katetmiş TB'leri başka kutulara saklama şansı elde etmiş oluyoruz..

Bu söylediklerimden hiç bir şey anlamamış da olabilirsiniz. Merak etmeyin etkinliklerimize katıldığınız zaman sizin tüm sorularınızı elimiden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Sonuç olarak amacımız bu oyunun gelişimini daha fazla kişiye ulaşmasını ve daha fazla oyuncunun oynamasını sağlamak ;)


Geocaching nedir?

Peki etkinliğe gelirken ne yapmalısınız?


- Etkinlik facebook sayfasından ve geocaching.com etkinlik sayfasından 26 Ekim Cumartesi günü etkinliği hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Saat kaçta tam olarak nerede koordinat bilgileri vs.
- Etkinlik katılımı ücretsizdir.
- Toplantıya gelenler yanlarında en az bir YENİ kişi ile birlikte geliyorlar. Bu sayede toplantıya katılım sayısı artacak ve oyunu bilen sayısı artacaktır ;) Yanınızda getireceğiniz kişi Geocaching oyununu bilmeyen veya duymuş ama daha fazla öğrenmek isteyen birileri olabilir sorun değil.. (yaş sınırı yok)


G.I.T BUL - Geocaching Kasım Buluşması (6 Kasım - Çarsamba)


6 Kasım 2013 - Çarsamba toplantısı 

Bir sonraki etkinliğimiz 6 Kasım 2013 tarihinde Istanbul Anadolu yakasında MODA Çay bahçelerinde (merak etmeyin kapalı alanı da mevcut) 
G.I.T BUL etkinliklerini her ay yapıyoruz. Bu 6. G.I.T BUL etkinliğimiz olacak. Yeni başlayan arkadaşlarımız için özel olarak hazırladığımız ve sakladığımız kutular sayesinde ilk defa oynayacak arkadaşların bu oyunu denemelerini de sağlıyoruz. 

Facebook etkinlik sayfasından  6 Kasım buluşmamızın detaylarını alabilirsiniz. 
- Etkinlik katılımı ücretsizdir.
- Toplantıya gelenler yanlarında en az bir YENİ kişi ile birlikte geliyorlar. Bu sayede toplantıya katılım sayısı artacak ve oyunu bilen sayısı artacaktır ;) Yanınızda getireceğiniz kişi Geocaching oyununu bilmeyen veya duymuş ama daha fazla öğrenmek isteyen birileri olabilir sorun değil.. (yaş sınırı yok)

Bundan önceki yaptığımız etkinliklerle ilgili yazıları bu linklerden bulabilirsiniz...

- Ağustos 2013 Etkinliğimiz 
- Ağustos 2013 CITO Etkinliğimiz 


Bu arada kendiniz gelemiyorsanız en azından etkinlik bilgimizi arkadaşlarınızla paylaşınız. bu sayede bize yardım etmiş olur bizi daha çok kişinin duymasını sağlamış olursunuz...


İlginiz için şimdiden teşekkürler
Görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. 6 Kasımdaki buluşmaya kız arkadasımla bırlıkte katılmayı planlıyorum.Tesadufen farkettıgım oyunu burdan ayrıntılarıyla öğrendim.bilgilendirici ve güncel bi blog tesekkurler.6 Kasıma kadar bır kac kutu bulmayı hedeflıorz umarım basaracağız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. etkinliğimize katılırsanız çok sevinirim. Ne kadar fazla oyuncu geocaching oynarsa bu oyun o kadar daha fazla eğlenceli oluyor ;)
      Etkinlikte görüşmek üzere...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...