OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

10 Ekim 2013 Perşembe

BIM Iphone 5 Kampanyası - Koşu, Güreş, Yakın Dövüş Etkinliği 11 Ekim Cuma

Birçoğumuzun iyi kötü anısının bulunduğu BİM'den alışveriş yaparken hiç aklımıza gelir miydi dünyanın en popüler telefonlarından birinin BİM tarafından birçok mağazadan önce ve çok daha uygun fiyata satışa sunulacağı? Gelmezdi dediğinizi duyar gibiyiz. Fakat bugün karşılaştığımız tablo hepimizi şaşırtmayı başarıyor.
Kısa bir süre önce ülkemizde paralel ithalat ile iki farklı mağaza aracılığıyla ortalama 3000 TL'lik etiketiyle satışa sunulan iPhone 5s, BİM'in raflarındaki yerini (ilginç olduğunun farkındayız) 2300 TL gibi çok daha uygun satış fiyatıyla 11 Ekim'den itibaren yerini alacak. Stoklarla sınırlı olan bu kampanyada satılacak olan iPhone 5s'ler de diğerleri gibi paralel ithalat ile temin edildiğini hatırlatalım.
BİM, şimdilik iPhone 5s'in sadece 16GB'lık modelini satışa sunacak ve mağaza başına sadece 2 telefon satılacağı söylenmekte.

Ne olursa olsun bu kampanyanın BIM için büyük bir VIRAL reklam olduğu göz ardı edilemez. Ayrıca katılacak kişiler için de büyük bir ETKINLIK olacağı gerçek.. Hem koşmak, hem beklemek, hem güreşmek hatta yeri gelirse yakın dövüş sanatlarını aynı etkinlikte bulmak istiyorsanız buyrun BIM'in Iphone 5 kampanyasına... Yarın 11 Ekim 2013 tarihinde tüm BIM marketlerde ;) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...