OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

10 Ekim 2013 Perşembe

Urbanathlon Istanbul Kasım 2013

Güç ve dayanıklılık gerektiren Urbanathlon ile hem eğlenebilir, hem de sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Dünyanın bir çok yerinde gerçekleştirilen Urbanathlon organizasyonu sonunda ülkemize geliyor. 
1-3 Kasım 2013 - Istanbul Caddebostan'da yapılacak bu eğlenceli etkinliği incelemenizi tavsiye ederiz.

Ayrıca Kondisyonuna güvenen birisi olsanız bile yazıyı okumadan karar vermeyin!! 




Bu zorlu branşı daha eğlenceli bir hale getirmek ve yaygınlaştırmak adına Men’s Health dergisini tebrik etmek gerekiyor çünkü icat ettikleri Urbanathlon, 2007 yılından bu yana bir çok ülkede ve şehirde gerçekleştiriliyor. Toplamda 10 – 15 kilometrelik parkurdan oluşan, çeşitli fiziksel beceriler gerektiren özel etaplardan oluşan bu keyifli maraton, sıradışı konseptiyle insanlara mücadele etme ve kendilerini deneme şansı sunuyor.


Daha iyi anlamanız açısından şöyle bir örnek verelim , Avrasya maratonunu düşünün ama bu sefer salt bir koşu değil, koşarken önünüze engeller çıkıyor ve bunları teker teker aşarak yolunuza devam etmeye çalışıyorsunuz üstelik bu mesafe 3 değil 5 değil tam 18 km’ye kadar çıkabiliyor. Koşarken bir bakmışsınız önününüzde yüzlerce lastik ve zıplayarak geçiyorsunuz, arabaların üstüne çıkıyor ve duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.   

Etkinlik organizasyonu DSM grup tarafından yapılıyor hazırladıkları videoyu izleyebilirsiniz. Ayrıca youtube'da Urbanathlon diye aratırsanız daha önceden yapılmış etkinlikleri ve parkurları görebilirsiniz ! 

  

TARİH: 01-03 Kasım 2013
YER : Caddebostan SAHİL

ŞEHRE MEYDAN OKU  sloganıyla tüm koşu ve sporseverleri bünyesinde buluşturacak organizasyonda katılımcı ücretlerinin belli bir yüzdesi ADIM ADIM oluşumu vasıtasıyla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacak.

ÜCRET: 

Bireysel katılım ücreti: 55TL (KDV dahil) 

Takım* katılım ücreti: 160TL (KDV dahil) 

*Takımlar 3 kişiden oluşmalıdır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...